RHCP
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Ovo postade politicka tema.Lock zasluzuje.Omladino cim se trujete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha xDD
stvarno strašno..umesto da izađu u grad petak uveče oni se svađaju na forumu..
Evo gledao sam film neki juce pa mi pade na pamet ovakva tema...U Srbiji dosta nasih vrsnjaka neki mladji neki stariji su se okrenuli kriminalu i delikventnim stvarima.Vecina slusa rep i tripuje da su Kristijan Golubovic i takve gluposti(bez uvrede za repere)
Kod mene u gradu dete 4-5 razred pusi i pije ko retardirano a da ne pricam ostale stvari...Moje misljenje je da ce za 10-15godina ako ne bude bolje svaki 3-4 pa i drugi mladic ili devojka biti opsednuti kriminalom prostitucijom i drugih groznih stvari...Kakvo vi misljenje imate???
P.S.Nisam bas najbolje napisao sta sam hteo da iskazem al ***,imam 1 iz Srpskog xD xaxa
ahahha...
Knele je isao u moju skolu,pa vi vidite![]()
Da, a Knele je veoma bitan faktor.....divim se njegovim dostignucima,pa hej uspio je da dozivi 21. god.....kakav car
pa znas kako treba biti veoma glup da bi se lozio na nekog ko nzna padeze a skoro ceo zivot zivi u beogradu....
Kristijan je doziveo duplo, e to je kraljina...
Ma ja sam se to zezao. kakav kristijan bre...to je dzek ubudjalog mesa.
I sam poceo da ga gotivim kad sam video na tv-u da prica kako je ostavio los zivot po strani, ali ono u crkvi je stvarno sramota...
A kad sam gledao onaj njegov mec sa Stanislavom Drako-om...e ono je smesno![]()
Evo gledao sam film neki juce pa mi pade na pamet ovakva tema...U Srbiji dosta nasih vrsnjaka neki mladji neki stariji su se okrenuli kriminalu i delikventnim stvarima.Vecina slusa rep i tripuje da su Kristijan Golubovic i takve gluposti(bez uvrede za repere)
Kod mene u gradu dete 4-5 razred pusi i pije ko retardirano a da ne pricam ostale stvari...Moje misljenje je da ce za 10-15godina ako ne bude bolje svaki 3-4 pa i drugi mladic ili devojka biti opsednuti kriminalom prostitucijom i drugih groznih stvari...Kakvo vi misljenje imate???
P.S.Nisam bas najbolje napisao sta sam hteo da iskazem al ***,imam 1 iz Srpskog xD xaxa