Omladina

Evo gledao sam film neki juce pa mi pade na pamet ovakva tema...U Srbiji dosta nasih vrsnjaka neki mladji neki stariji su se okrenuli kriminalu i delikventnim stvarima.Vecina slusa rep i tripuje da su Kristijan Golubovic i takve gluposti(bez uvrede za repere :))
Kod mene u gradu dete 4-5 razred pusi i pije ko retardirano a da ne pricam ostale stvari...Moje misljenje je da ce za 10-15godina ako ne bude bolje svaki 3-4 pa i drugi mladic ili devojka biti opsednuti kriminalom prostitucijom i drugih groznih stvari...Kakvo vi misljenje imate???
P.S.Nisam bas najbolje napisao sta sam hteo da iskazem al ***,imam 1 iz Srpskog xD xaxa

prema anketama koje su bile u skolama srednjoskolci su za svoje idole izabrali
1.Kristijan Golubovic
2.Ceca
neki su cak stavljali i Saleta Popovica i co. iz grand showa:roll:, Cumeta...

"devojka biti opsednuti kriminalom prostitucijom i drugih groznih stvari...Kakvo vi misljenje imate???"[/B]
pa ni jedna devojka sutra ne bi volela da je fu*ara i da je **** svaki smrdljevak na ulici...
njihov san je da budu lepe(imaju silikone u sisama k'o pamela, usta kao severina), zgodne...da se udaju za mafijasa(celu koji lepo mirise) koji vozi extra skupa kola sa muzikom koja se cuje na kilometar...da zive na Dedinju i druze se sa "elitom"...
e to je njihov san...takvih u beogradu ima mali milion...na zalost

etmasterxone
ma idi bre znaš kako hladno napolju..
navukla sam nešto tamo u sava centru hebote ne mogu da se oporavim popila sam 15 čajeva..
a moram da ozdravim do sutra..
ja se malo raspisala :mrgreen:
pa šta ću kad ne mogu da pričam

ja razumem da danasnja omladina pije,pusi i drogira se ali da sedi na 'ladnom betonu ne razumem

nego zasto se bavite sportom kada mozete da se drogirate ko sva normalna deca a i jeftinije je :lol:

Poslednja izmena:
pa znas kako treba biti veoma glup da bi se lozio na nekog ko nzna padeze a skoro ceo zivot zivi u beogradu....

Nisi u pravu,ceo zivot su ga guzili u zatvoru,aj nauci ti padeze u tim uslovima....:mrgreen::mrgreen:...p.s. da nije zaglavio u zatvor videli bismo i njega u citulji..ako shvatate....izleda mu je to najveca sreca u zivotu bila

:lol:
Kristijan je doziveo duplo, e to je kraljina...

Pa vidi sad,u nekim trenucima mi se cinio kao kraljina i gotivio sam ga.....al covek koji se zalagao za zivot bez droge,opet poceo da diluje(tj izgleda nije ni prestajao),pa ajd nekako,al sa kevom i to jos u crkvi......stvarno bruka i sramota...pa nek se neko ugleda na njega slobodno....kao sto rekoh....on jeste jedini ostao ziv od tih "faktora" 90-ih al za to je zasluzan samo zatvor u koji da nije posao kad su pocele likvidacije ne bi ga danas bilo...;);)

Ma ja sam se to zezao. kakav kristijan bre...to je dzek ubudjalog mesa.

I sam poceo da ga gotivim kad sam video na tv-u da prica kako je ostavio los zivot po strani, ali ono u crkvi je stvarno sramota...
A kad sam gledao onaj njegov mec sa Stanislavom Drako-om...e ono je smesno:lol:

Ma ja sam se to zezao. kakav kristijan bre...to je dzek ubudjalog mesa.

I sam poceo da ga gotivim kad sam video na tv-u da prica kako je ostavio los zivot po strani, ali ono u crkvi je stvarno sramota...
A kad sam gledao onaj njegov mec sa Stanislavom Drako-om...e ono je smesno:lol:

Taman tako....:) al kad pocnu da mi se pozivaju na kneleta i ostale kvazi-mafijase poput njega guram prst u usta......aj da gotive ljubu zemunca(:mrgreen:) pa da shvatim nekako,al ovaj sljam koji je bio toliko sposoban da jedva napuni osamnaest god a pritom ne zaradi nista,krstim se...samo jos jedan propali "decko iz bloka" :D
Imas ti mafiju koja je nedostatke tog opakog pogleda i kajlom do jaja zamenjivala time sto su obrtali milione.....eh u cemu se danas vidi buduncost..bruka

Evo gledao sam film neki juce pa mi pade na pamet ovakva tema...U Srbiji dosta nasih vrsnjaka neki mladji neki stariji su se okrenuli kriminalu i delikventnim stvarima.Vecina slusa rep i tripuje da su Kristijan Golubovic i takve gluposti(bez uvrede za repere :))
Kod mene u gradu dete 4-5 razred pusi i pije ko retardirano a da ne pricam ostale stvari...Moje misljenje je da ce za 10-15godina ako ne bude bolje svaki 3-4 pa i drugi mladic ili devojka biti opsednuti kriminalom prostitucijom i drugih groznih stvari...Kakvo vi misljenje imate???
P.S.Nisam bas najbolje napisao sta sam hteo da iskazem al ***,imam 1 iz Srpskog xD xaxa

pa realno mladi uviđaju opšte rasulo u kome živimo, obrazuje ih televizija, internet, roditelji nemaju snage da drže porodicu stabilnom... kola idu nizbrdo a kad ce se zaustaviti ne zna se. a i kad se zaustave u provaliji ko će da pravi nova, takođe ne zna se. stoga nije mi ništa nerazumljivo. mentalno i ja sam bliži tom modelu al srećom il nesrećom imam neku bazu koja me još održava na površini.

Back