- Poruka
- 91.636
u svoju odbranu, samovoljno jedem puno svežeg voća i povrća. Eto.ne postoji unapred, zdrava ishrana je stil zivota (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u svoju odbranu, samovoljno jedem puno svežeg voća i povrća. Eto.ne postoji unapred, zdrava ishrana je stil zivota (:
nisam te napalau svoju odbranu, samovoljno jedem puno svežeg voća i povrća. Eto.
Odlične, imaš kupiti spiralni ručni rezač, ipadnu odlične špagete od tikvica. Ikea ima odličan.Da. Mlađe dete ih voli samo u pljeskavicama i to sam je "nasankala":
Ona: Super su pljeskavice, šta si stavila?
Ja: Povrće
Ona: Jesi li stavila tikvice?
Ja: Nisam
Pojede par komada...
Ona: Hm, baš su super. Nisi stavila tikvice?
Ja: Nisam, stavila sam tikvicU!
Volim ih i sa penne testeninom, belim lukom i kiselom pavlakom.
I musaku
Moj suprug je pravio špagete od njih ali nisam gledala kako. Sekao ih je tanko i umesto testenine uz sosove stavljao njih. Savršene, zdrave i niskokalorične.
Ovo je ustvari vrlo dobar savet!"Omiljeno jelo da te zasiti ali sa minimalno kalorija".
Kroz prozor restorana gledaš kako drugi jedu tvoje omiljeno jelo , dok ti mlatiš kokice sa ove strane stakla.
Obuhvaćeno sveomiljeno jelo, sitost i malo kalorija
![]()
saće me nateraš da guglam kalorije i zdravost kokica...Da, kokice su bolje od kupusa. On jeste malo kaloričan, teže se vari, i mnogima stvara gasove. Kokice ne.
Ajdsaće me nateraš da guglam kalorije i zdravost kokica...
nemoj iznenadices sesaće me nateraš da guglam kalorije i zdravost kokica...
pssst, ne diraj ga, zaspao je![]()
u pozitivnom ili negativnom smislu?nemoj iznenadices se
negativnomu pozitivnom ili negativnom smislu?
iz moje perspektive ili tvoje?negativnom![]()
realne!iz moje perspektive ili tvoje?
meni ovo služi za otvaranje apetita. kad pojedem jabuku ja sam gladan, vuka bi pojeo
Neke ideje, predlozi?Hrana nakon koje čovek duže ostaje sit je hrana sa niskim glikemijskim indeksom.