Omiljeni sladoledi....

• Začetnik teme Začetnik teme d4ch4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cheaf:
QchCK*a:
Cheaf:
QchCK*a:
>Prue&lt:
U..u ..cekaj i mene :lol:

Ma nemoj ! ! ! ! Pa da manje ostane za mene :!: Zezam se :lol:
Mada, znas, u stanju sam da ubijem za sladoled. :)
Znaci tebe se treba kloniti dok jedes sladoled to je nesto slicno kao kad pas jede,sve radi samo mu ne uzimaj hranu. :D

Da. NIKAKO ne napadaj MOJ sladoled ! :lol:
Ja obozavam da otimam ljudima stvari pa da gledam kako placu ha,ha,ha :twisted:
hahahaha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kapri,Tigar (Odavno se vise ne proizvodi kod nas... :cry: ), Rumenko,Snesko... I jos neki... Sa kojima sam odrasla...

Jela sam ja sve vrste sladoleda... Delta... Nestle... Jos jedan onaj Italijanski na A... Sad ovi novi Ruski...

Ali sam se na Frikomove uvek vracala... :wink:

Najbolji su...

Mmmmmmmmmm....Gooojiiiiivooooo.... :D ...Obozavam sladoled, narocito vocne, a kolicine na stapicu ili kornetu su suvise male za moje grandomanske prohteve na temu... 8)...Uz Carte D'Ore (izvinjavam se zbog spellinga), odlicni su (u nekim varijantama cak i bolji!) ALOMA sladoledi u porodicnom pakovanju - savrsenstvo!!! Probajte Tiramissu, fenomenalan je, kao i svi vocni, jogurtasti, cokoladni, mrvicasti...hm, ovaaaj, odmah se vracam... :wink:

Sasha85:
Jela sam ja sve vrste sladoleda... Delta... Nestle... Jos jedan onaj Italijanski na A... Sad ovi novi Ruski...
Jao, nemoj ruske sladolede…. :) Onaj ‘Русский холодъ’? Ma, imaju oni lepse sladolede u Rusiji, da se smrznes! A ovi kojih ima kod nas su bas nekako… vestacki… Mada nisu losi, ali ima i boljih… :wink:
Ranije sam jako volela sladolede od jagode (pogotovo Fanfare (mislim da je su pitanju Mars-sladoledi) i ruski sladoled Оленька), ali sam u poslednje dve godine presla u cokoladnu fazu.
Moji omiljeni: Kapri. Bolero. Cokoladni iz Meka. Top gun Delta, onaj sa lesnicima. Volim Tiramisu i Malagu iz Frikoma. I najlepsi sladoled na svetu – ne mogu da se setim kako se zove, prosle godine ga je bilo kod nas, neki litvanski sladoled sa kafom i cokoladom. Nista lepse u zivotu nisam okusila……
Joj, ubicu vas….. Gde postaviste ovu temu bas kad sam otisla na dijetu! :evil:
Mada, i Rumenko je jako dobar kad je vrucina, a kad neces da se prekalorises, jako je lagan.

Back