Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde nadje rumenka pored toliko drugih sladoleda.Mada ako je original rumenko onda moze svi oni drugi sladoledi su sama zaledjena voda.Keeper:kratko i jasno - rumenko 8)
Ma Bolero.......najbolji sladoled....Кулиража:Cokolada, malaga, banana, vanila, kivi...ma svi osim onih ledenjka
Slazem se :wink:_7eDini_:Ma Bolero.......najbolji sladoled....Кулиража:Cokolada, malaga, banana, vanila, kivi...ma svi osim onih ledenjka
QchCK*a:onaj od lesnika pa sa prelivom od cokolade i izlomljenim lesnicima ili onaj od kestena sa slagom i izmrvljenom cokoladom....... ).
ops:you're not te only oneElectra:QchCK*a:onaj od lesnika pa sa prelivom od cokolade i izlomljenim lesnicima ili onaj od kestena sa slagom i izmrvljenom cokoladom....... ).
That's it. Zabalavila sam citavu tastaturu.ops:
ops: >Prue<:you're not te only oneElectra:QchCK*a:onaj od lesnika pa sa prelivom od cokolade i izlomljenim lesnicima ili onaj od kestena sa slagom i izmrvljenom cokoladom....... ).
ops:
mmm....chocholate ice-cream
U..u ..cekaj i meneQchCK*a:>Prue<:you're not te only oneElectra:QchCK*a:onaj od lesnika pa sa prelivom od cokolade i izlomljenim lesnicima ili onaj od kestena sa slagom i izmrvljenom cokoladom....... ).
ops:
mmm....chocholate ice-cream
To mi je i bila namera :wink: Zasto da sama balavim ? Idem sad u setnju (ne zato sto je lep dan, nego da drmnem jedan veeeeliki sladoled u prirodi).

>Prue<:U..u ..cekaj i mene![]()
Zezam se

Zasto li sam znala da ces to da kazesQchCK*a:>Prue<:U..u ..cekaj i mene![]()
Ma nemoj ! ! ! ! Pa da manje ostane za meneZezam se
![]()
Mada, znas, u stanju sam da ubijem za sladoled.![]()
.Ma mozemo da radimo zajedno...prebijemo svakog ko hoce nase sladolede(posebno one od cokolade)
Sladoledi cekajte nas...Znaci tebe se treba kloniti dok jedes sladoled to je nesto slicno kao kad pas jede,sve radi samo mu ne uzimaj hranu.QchCK*a:>Prue<:U..u ..cekaj i mene![]()
![]()
>Prue<:Zasto li sam znala da ces to da kazes.Mi mozemo da radimo zajedno...jace smo
Sladoledi cekajte nas...
Sure...nikad ne odbijam dobru ponuduQchCK*a:>Prue<:Zasto li sam znala da ces to da kazes.Mi mozemo da radimo zajedno...jace smo
Sladoledi cekajte nas...
Imam par ideja i planova o provaljivanju u neke fabrike sladoleda. Treba mi pomoc. Zainteresovana ? Delimo plen pola-pola ?
Cheaf:Znaci tebe se treba kloniti dok jedes sladoled to je nesto slicno kao kad pas jede,sve radi samo mu ne uzimaj hranu.QchCK*a:>Prue<:U..u ..cekaj i mene![]()
![]()
![]()

Ja obozavam da otimam ljudima stvari pa da gledam kako placu ha,ha,haQchCK*a:Cheaf:Znaci tebe se treba kloniti dok jedes sladoled to je nesto slicno kao kad pas jede,sve radi samo mu ne uzimaj hranu.QchCK*a:>Prue<:U..u ..cekaj i mene![]()
![]()
![]()
Da. NIKAKO ne napadaj MOJ sladoled !![]()
Cheaf:Ja obozavam da otimam ljudima stvari pa da gledam kako placu ha,ha,ha![]()