Омиљени род

LIBERTY 3.1:
Имају најбољу и најодржаванију опрему. Војску гледају са поносом, за разлику од нас. Најбоње обучени. НАЖАЛОСТ

Такође мислим да не би смо имали шансе ни против Шиптара.

Pa,i nasa vojska se lepo obuce kad je hladno :neutral:
Ne zelim vise da raspravljam o Hrvatskoj vojsci...
Reci ZORANNS-u da su Hrvati najjaci u regionu,on ce te argumentovano pobiti
Covek ratovao sa njima...

LIBERTY 3.1:
М96 тајфун, нову м84, фино одржавану авијацију која ће сад добити нове Грипене.
О морнарици да и не причамо.
mi nemamo more tako da mornanricu ne treba pominjati
avijaciju tu mislis na 21-jedinice ma dajjj, sta ce dobiti nije vazno jer to nemaju
m84 u poredjenju sa brojem nasih je smesan
i zato ne lupaj

LIBERTY 3.1:
М96 тајфун, нову м84, фино одржавану авијацију која ће сад добити нове Грипене.
О морнарици да и не причамо.
imaju 1 novi m84,modifikacija je izvrsena u djuri djakovicu,sto je ni priblizno onom kvalitetu koji je sada nasa namenska u stanju da izvrsi, i programa koji sada nudimo kuvajtu! od ugradnje laserski vodjene refleks rakete,do kontakta-5 , najnovijeg aktivno reaktivnog oklopa!! Kompletne oklopne snage su im reda velicina nase 252oklopne brigade! gripene ce dobiti, i to mozda, i to rashodovane! namenska im je u stanju da pravi i olucuje cevi do 20mm , preko toga ne! dok mi pravimo noru b-92 , koja ima domet 41km, koja je neverovante preciznosti, samohodka je , ima najsavremenije uredjaje nisanjenja, i treba da radi u sadejstvu sa takodje nasom bespilotnom letelicom koja sluzi za korekciju artiljeriske vatre, inace poseduje i sistem koji omogucava da dve granate koje ispali padnu na isto mesto u istom trenutku (to radi koristeci slozeni kompijuterski softver koji za 2 iste mete, koristi dve razlicite putanje granate,tako da obe padnu istovremeno) dok mi pravimo pomenutu noru b-92 , osavremenjujemo tenk m-84 i stavljamo ga u rang t90s , dok mi pravimo sisteme pt bumbar, i da ti ne nabrajam sta sve jos, oni nemogu snajpersku pusku da naprave, vec je uvoze, i to lose! nase pesadisko oruzje da nepominjem, od snajpera crne strele, preko m93 repetirke , do rucnog bacaca granata, pa do neprobojnih slemova i prsluka najnovije generacije! mnogo su jaki.... bas ih se svi plase!!!

ZORANNS83:
imaju 1 novi m84,modifikacija je izvrsena u djuri djakovicu,sto je ni priblizno onom kvalitetu koji je sada nasa namenska u stanju da izvrsi, i programa koji sada nudimo kuvajtu! od ugradnje laserski vodjene refleks rakete,do kontakta-5 , najnovijeg aktivno reaktivnog oklopa!! Kompletne oklopne snage su im reda velicina nase 252oklopne brigade! gripene ce dobiti, i to mozda, i to rashodovane! namenska im je u stanju da pravi i olucuje cevi do 20mm , preko toga ne! dok mi pravimo noru b-92 , koja ima domet 41km, koja je neverovante preciznosti, samohodka je , ima najsavremenije uredjaje nisanjenja, i treba da radi u sadejstvu sa takodje nasom bespilotnom letelicom koja sluzi za korekciju artiljeriske vatre, inace poseduje i sistem koji omogucava da dve granate koje ispali padnu na isto mesto u istom trenutku (to radi koristeci slozeni kompijuterski softver koji za 2 iste mete, koristi dve razlicite putanje granate,tako da obe padnu istovremeno) dok mi pravimo pomenutu noru b-92 , osavremenjujemo tenk m-84 i stavljamo ga u rang t90s , dok mi pravimo sisteme pt bumbar, i da ti ne nabrajam sta sve jos, oni nemogu snajpersku pusku da naprave, vec je uvoze, i to lose! nase pesadisko oruzje da nepominjem, od snajpera crne strele, preko m93 repetirke , do rucnog bacaca granata, pa do neprobojnih slemova i prsluka najnovije generacije! mnogo su jaki.... bas ih se svi plase!!!

To kralju!
Ponekad mi je krivo sto nisam toliko obavesten pa da
sam zapusim usta nekima...

ZORANNS83:

За пешадијско се слажем да смо много јачи.
Где да ми произведемо нови тенк, нови авион.
Они имају постројења у С.Броду и Мостару.А и у Травнику је било нешто а то је сад усташко.
Где да дизајнирамо ново оружје-ВТИ и ваздухопловни институт у жаркову је у колапсу.
Грипен је сам по себи слаб авион, али ће га ипак добити, кад ће наши добити нове летилице. Заборавих Ми24-сви су код њих осим она 2 ЈСО.

Да ли се наши Мигови 29 могу опремити ОВТ авиоником и моторима?

LIBERTY 3.1:
За пешадијско се слажем да смо много јачи.
Где да ми произведемо нови тенк, нови авион.
Они имају постројења у С.Броду и Мостару.А и у Травнику је било нешто а то је сад усташко.
Где да дизајнирамо ново оружје-ВТИ и ваздухопловни институт у жаркову је у колапсу.
Грипен је сам по себи слаб авион, али ће га ипак добити, кад ће наши добити нове летилице. Заборавих Ми24-сви су код њих осим она 2 ЈСО.

Да ли се наши Мигови 29 могу опремити ОВТ авиоником и моторима?
avion nemozemo, i nikada nismo ni mogli! sto se tice tenka m84 , u nasoj namenskoj se odvijalo nekih 50% proizvodnje istog! sada se namenska osposobila za nekih 70% i radi stvari koje nikada do sada nije ni radila! hrvati imaju d.djakovica, gde se tenk finalizirao, tj sklapao... pitam te ja sada, od cega ce oni da sklope tenk kada nisu u mogucnosti da izrade ni jedan jedini deo za njega? to u travniku , je .... duga prica, ali brisi to sa spiska! kada vec pomenu mi24? odkud ti to da mi imamo samo 2? nasi tehnicki instituti su na vrlo visokom nivou, dakle oni sa nama po proizvodnji nemogu ne da se porede, nego uopste se o tome ni neprica! oni niti imaju masine, niti opremu, niti strucnu podrsku da ostvare bilo koji veci poduhvat! nisu to nikada radili, i to je za njih spansko selo... ako hoces da samo predocim stanje nase vojske, posebno njenog iskustva stecenog na kosovu, i njihovog ... tu stvari opet stoje isto, oni su u debeom minusu1 ali sve to izuzmi, oni trenutno imaju kvantitativno oko 6 puta manje oklopa od nas! kvalitativno jos gore stoje! pvo oni nemaju, od 95 stanje nisu znacajnije prmenili, a tada nisu za sve vreme rata uspeli iz neznam koliko misija migova 29 ni jedan ni da ozbiljnije ostete! a mi smo obarali i one za koje su tvrdili da se oboriti nemogu! sto se tice kako oni to vole da kazu topnistva? e tu stvari stoje tako da posebno u velikom kalibru, oni nemogu da pariraju ni bivsem pristinskom korpusu, a kamoli necemu drugom! imamo vise baterija vbr nego oni raketnih orudja ukupno! tako da... a da nepricam o proizvodnji zaprecnih, nagaznih i ostalih mina, sto je za njih spansko selo! mrud jedan nisu uspeli da naprave za 10 godina, kamoli sta drugo!

ZORANNS83:
avion nemozemo, i nikada nismo ni mogli! !

шта је са галебом,орлом,јастребом...
ZORANNS83:
sada se namenska osposobila za nekih 70% i radi stvari koje nikada do sada nije ni radila! !
шта је тих 30 процената што нам фали
ZORANNS83:
a mi smo obarali i one za koje su tvrdili da se oboriti nemogu!

који су то-нису ваљда тврдили да је миг21 необорив
ZORANNS83:
sto se tice kako oni to vole da kazu topnistva? e tu stvari stoje tako da posebno u velikom kalibru, oni nemogu da pariraju ni bivsem pristinskom korpusu, a kamoli necemu drugom! imamo vise baterija vbr nego oni raketnih orudja ukupno! tako da... a da nepricam o proizvodnji zaprecnih, nagaznih i ostalih mina, sto je za njih spansko selo! mrud jedan nisu uspeli da naprave za 10 godina, kamoli sta drugo!
Зашто нашег огња и оркана није било у олуји, кад смо тако моћни

Знаш ли ово за миг ОВТ

LIBERTY 3.1:
шта је са галебом,орлом,јастребом...

шта је тих 30 процената што нам фали

који су то-нису ваљда тврдили да је миг21 необорив

Зашто нашег огња и оркана није било у олуји, кад смо тако моћни

Знаш ли ово за миг ОВТ
mozda ni toliko! prvenstveno nemozemo da izlijemo kupolu!
nismo te avione pravili sami, dosta stvari se pravilo u rumuniji!
ne mig 21 vec f117a...
ognja je bilo koliko hoces, orkanom su kada je pocela oluja (on ima domet 50km) tukli centar zagreba i to kasetnim bobama, i dosta ljudi je nastradalo, i poginulo! to je naredio martic, i njega sada tuze zbog toga!
jel ti pricas o vojsci rsk ili o vojsci srbije? dok je padala krajina u srbiji je bilo 1300 tenkova, vise nego sto su imale sve tri zaracene stane zajedno , pa jos toliko! srbija nije vojno znacajnije ucestvovala, to je vec politika! vojska srbije nije mrdnula iz srbije, ako ne raunas vukovar, a on je preoran!

ZORANNS83:
mozda ni toliko! prvenstveno nemozemo da izlijemo kupolu!
nismo te avione pravili sami, dosta stvari se pravilo u rumuniji!
ne mig 21 vec f117a...
ognja je bilo koliko hoces, orkanom su kada je pocela oluja (on ima domet 50km) tukli centar zagreba i to kasetnim bobama, i dosta ljudi je nastradalo, i poginulo! to je naredio martic, i njega sada tuze zbog toga!
jel ti pricas o vojsci rsk ili o vojsci srbije? dok je padala krajina u srbiji je bilo 1300 tenkova, vise nego sto su imale sve tri zaracene stane zajedno , pa jos toliko! srbija nije vojno znacajnije ucestvovala, to je vec politika! vojska srbije nije mrdnula iz srbije, ako ne raunas vukovar, a on je preoran!

војска србије је ратовала на косову па како се показала-не мислим на повлачење него време пре бомбардовања и само бомбардовање

kako se pokazala? idi sada tamo kod pastrika pa vidi spomenik sa poginulim pripadnicima ovk (samo na tom potezu) koji su praceni artiljeriskom i podrskom iz vazduha pokusali da izvrse prodor na kosovo! mnogo, ali mnogo dugacak spisak! i bas su udari iz vazduha po pripadnicima oklopnih i drugih snaga nase vojske bili toliko precizni , da je dobro i da su ta tri tenka pogodili! ili ti racunas u skor i makete? a posebno su se dobro pokazali sa onim ultra modernim zvucnim meracima leta granata , koji se koristi da bi se odredio polozaj nasih artiljeriskih orudja kada dejstvuju i daju podrsku nasim kopnenim snagama prilikom napada (to se takodje radi o pastriku) sve je to bio lukav plan, samo da mi nismo izvrsili kontra mere za zavaravanje zvucnih hvataca, pa su oni onda orali po njivi misleci da nam unistavaju baterije 155-tica! a i kako su oni racunali da su nam unistili 70% tenkova na kosovu, bas bi se iznenadili da su krenuli kopneno, bilo bi to veliko iznenadjenje!

ZORANNS83:
kako se pokazala? idi sada tamo kod pastrika pa vidi spomenik sa poginulim pripadnicima ovk (samo na tom potezu) koji su praceni artiljeriskom i podrskom iz vazduha pokusali da izvrse prodor na kosovo! mnogo, ali mnogo dugacak spisak! i bas su udari iz vazduha po pripadnicima oklopnih i drugih snaga nase vojske bili toliko precizni , da je dobro i da su ta tri tenka pogodili! ili ti racunas u skor i makete? a posebno su se dobro pokazali sa onim ultra modernim zvucnim meracima leta granata , koji se koristi da bi se odredio polozaj nasih artiljeriskih orudja kada dejstvuju i daju podrsku nasim kopnenim snagama prilikom napada (to se takodje radi o pastriku) sve je to bio lukav plan, samo da mi nismo izvrsili kontra mere za zavaravanje zvucnih hvataca, pa su oni onda orali po njivi misleci da nam unistavaju baterije 155-tica! a i kako su oni racunali da su nam unistili 70% tenkova na kosovu, bas bi se iznenadili da su krenuli kopneno, bilo bi to veliko iznenadjenje!

Како сте успели камуфлирати тенкове, кажу војска срј изгубила само 93 тенка на косову. Нисмо им могли ништа. Они нас претежно нису туки авијацијом већ МОРНАРИЦОМ.

Sarafim:
Dzabe ti je da se javljas tema je davno skrenula sa kursa.samo ako si za raspravu na pravom si mestu :).Mi sa ovog podforuma bi mogli da napravimo klan i da napadnemo one na podforumu politika a i sire.Niko nam nista ne bi mogao :)

Знаш како, авијација и војска занима само интелигентне, са широким знањем.
Могли би смо преселити расправу и у подфоруме кућни њубимци, путовања и сл.

Back