imaju 1 novi m84,modifikacija je izvrsena u djuri djakovicu,sto je ni priblizno onom kvalitetu koji je sada nasa namenska u stanju da izvrsi, i programa koji sada nudimo kuvajtu! od ugradnje laserski vodjene refleks rakete,do kontakta-5 , najnovijeg aktivno reaktivnog oklopa!! Kompletne oklopne snage su im reda velicina nase 252oklopne brigade! gripene ce dobiti, i to mozda, i to rashodovane! namenska im je u stanju da pravi i olucuje cevi do 20mm , preko toga ne! dok mi pravimo noru b-92 , koja ima domet 41km, koja je neverovante preciznosti, samohodka je , ima najsavremenije uredjaje nisanjenja, i treba da radi u sadejstvu sa takodje nasom bespilotnom letelicom koja sluzi za korekciju artiljeriske vatre, inace poseduje i sistem koji omogucava da dve granate koje ispali padnu na isto mesto u istom trenutku (to radi koristeci slozeni kompijuterski softver koji za 2 iste mete, koristi dve razlicite putanje granate,tako da obe padnu istovremeno) dok mi pravimo pomenutu noru b-92 , osavremenjujemo tenk m-84 i stavljamo ga u rang t90s , dok mi pravimo sisteme pt bumbar, i da ti ne nabrajam sta sve jos, oni nemogu snajpersku pusku da naprave, vec je uvoze, i to lose! nase pesadisko oruzje da nepominjem, od snajpera crne strele, preko m93 repetirke , do rucnog bacaca granata, pa do neprobojnih slemova i prsluka najnovije generacije! mnogo su jaki.... bas ih se svi plase!!!