Omiljeni KV bend!!!

Omiljeni KV bend

• Dečja radost

glasova: 4 12,1%
  • Akt

glasova: 2 6,1%
  • Cezar

glasova: 0 0,0%
  • Tobacco road

• Truth of the tripleX (glupa Krstaričina cenzura, ne prihvata tri iksa!!!)

glasova: 7 21,2%
  • NoChoice!

glasova: 12 36,4%
  • Skipped (kako god da se sada zovu :) )

glasova: 2 6,1%
  • Reparacija

• Istok

glasova: 1 3,0%
  • neko drugi - izjasnite se ko

glasova: 5 15,2%

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
ali ljudi, pa vi ste ta omladina!!! bar dawko i ekatarina, pretpostavljam da ste srednjoskolci...
mi smo pravili koncerte dok smo mogli i dok smo znali sta bi ljudi u kv-u mozda gledali, cisto da ne sede kuci...
sad ste vi na redu, vi najbolje znate sta biste voleli da slusate ili ne... ili kakvu vrstu zabave biste voleli za sebe, makar pokusajte, i mi smo trista puta zavrsavali pricu sa glavom u zidu pa se na kraju ipak nesto desi... bar vi ne zivite za faraon i ostale gluposti... pa makar napravili svoj bend pa svirali, uopste nije bitno, bitno je da se nesto radi...

@ b.k.
nadam se da cemo se lepo provesti... sto se tice vaseg putesestvija ocekujem iscrpan izvestaj posto oni meni slabo sta pricaju ;)

Evo, vecheras je koncert CONCRET-a u tom Faraonu, a ja ne znam gde je to...

I ja se nadam da cete se lepo provesti, te da ce se ljudi malo razmrdati... Dobicesh izveshtaj sa puteshestvija, ako ga uopshte bude bilo, i to iscrpan. Ne znam zashto bros ne zele da prichaju o tim i takvim putovanjima, kada se uvek super provedemo... he he he... Atlase u ruke, pa tragaj!!! Hi hi hi!!!

ma ne znam, inace vojkan je prosto ubedjen da takvo putovanje nije za mene a ja to obozavam! ali nema veze, ovaj put moram za kv jer bi mi se roditeljci silno naljutili kad bih im rekla da idem u neko selo kod babusnice a ne kuci (jbg cetiri meseca izbegavam kucu) :D

samo da znas i djole i tanja ponovo idu, ma bice vam super, samo da vas posluzi vreme ;)

znaci opet cu da propustim koncert concrete-a... uzas... faraon ti je onaj mali cumez pre pozorista, ulaz pre ulaza za pozoriste... ne mozes da ga omasis...

Milica BG:
ma ne znam, inace vojkan je prosto ubedjen da takvo putovanje nije za mene a ja to obozavam! ali nema veze, ovaj put moram za kv jer bi mi se roditeljci silno naljutili kad bih im rekla da idem u neko selo kod babusnice a ne kuci (jbg cetiri meseca izbegavam kucu) :D

samo da znas i djole i tanja ponovo idu, ma bice vam super, samo da vas posluzi vreme ;)

znaci opet cu da propustim koncert concrete-a... uzas... faraon ti je onaj mali cumez pre pozorista, ulaz pre ulaza za pozoriste... ne mozes da ga omasis...

He he... pozdravi kod kuce ko pita za mene :razz: Nego, nadam se da ce nam biti fino. sredila sam sve oko posla da ne radim u subotu, ali je nadoknaditi iduceg vikenda, Nije problem. Bash fino shto dolaze Djole i Tanja, bar ce neko da skache uz nashe zvuke :smile:

Pronashla sam Faraon, jeste cumez, jeste za klince, i zadrzah se tamo celih 20 minuta. U deset i dvadeset su svi poizlazili napolje, chak i muzichari, shto je znachilo da do jedanaest sigurno nece zasvirati, a poshto sam u pola shest jutros morala biti na nogama, okrenula sam se i otishla kuci. Volela sam da odgledam CONCRETE, ali samachko chamnjenje u onoj rupi mi nije bash godilo.

B.K.:
Da su NOFX iz Kraljeva pravili bismo zajednichke svirke ... :? ... Chemu izbacivanje ovakvih gluposti? Pishite o onome shto imamo, a ne na foru shto je babi milo to joj se i snilo :x Scena je takva kakva je, ali ima o chemu da se pricha.

Scena u KV-u NE POSTOJI!!!!!!! Postoji samo par bendova(pogledaj listu gore, pa dodaj jos neki, ako postoji), i mala grupa ljudi koji vole te bendove. Da bi scena postojala, mora da postoji mnogo veca saradnja i mnogo veci entuzijazam kod mladih koji ce jos uvek pre da potrose kintu na pivo, nego na ulaznicu za svirku. Ne bojte se, nije bolje ni u ostalim gradovima, pa cak ni u BG-u ! Neko je pomenuo Gorgoroth i Vital Remains, a nece biti bolje ni na Sinisteru.
Nkakav forum nam nece pomoci da izgradimo scenu u Kraljevu, vec samo cimanje, rad i trud (uh al odvalih sad ) :lol:
A sto se type o negative-a tice, to je bio prvi bend koji mi je pao na pamet. Drago mi je da je neko odreagovao na bilo koji nacin. :) Namera mi i jeste bila da se malo vratimo sa temom, jer ovde samo jos nismo diskutovali o kalemljenju jechma u jugozapadnom Sibiru.

neki chobanin:
B.K.:
Da su NOFX iz Kraljeva pravili bismo zajednichke svirke ... :? ... Chemu izbacivanje ovakvih gluposti? Pishite o onome shto imamo, a ne na foru shto je babi milo to joj se i snilo :x Scena je takva kakva je, ali ima o chemu da se pricha.

Scena u KV-u NE POSTOJI!!!!!!! Postoji samo par bendova(pogledaj listu gore, pa dodaj jos neki, ako postoji), i mala grupa ljudi koji vole te bendove. Da bi scena postojala, mora da postoji mnogo veca saradnja i mnogo veci entuzijazam kod mladih koji ce jos uvek pre da potrose kintu na pivo, nego na ulaznicu za svirku. Ne bojte se, nije bolje ni u ostalim gradovima, pa cak ni u BG-u ! Neko je pomenuo Gorgoroth i Vital Remains, a nece biti bolje ni na Sinisteru.
Nkakav forum nam nece pomoci da izgradimo scenu u Kraljevu, vec samo cimanje, rad i trud (uh al odvalih sad ) :lol:
A sto se type o negative-a tice, to je bio prvi bend koji mi je pao na pamet. Drago mi je da je neko odreagovao na bilo koji nacin. :) Namera mi i jeste bila da se malo vratimo sa temom, jer ovde samo jos nismo diskutovali o kalemljenju jechma u jugozapadnom Sibiru.

u pravu si, ali chinjenica je da postoje bendovi koji rade kako najbolje znaju i umeju. e, sad to shto u tim bendovima sviraju isti ljudi je sasvim druga pricha. ja imam bend ihaj otkad, radim fanzin, znam kako je bilo nekad, ali nekad je bar postojao baron gde se moglo svirati kad ti god padne na pamet, gde danas praviti svirke? naravno, nezainteresovanost novih klinaca je za prichu, a neko mora na svoja pleca da uzme odgovornost i organizaciju nekih novih dogadjaja. ne moze se konstantno juriti Vojo, Nikola ili neko iz te ekipe! :x

e da, slazem se sa ekatarinom (pazi molim te :))...

nesto se ja na starije ekipe ne bih ugledala... b.k. znam da ti pripadas toj ekipi ali ti si jedina koja se jos uvek cima... u pravu si, nekada je postojao i baron i sismis i svirke su mogle biti organizovane kad god hocete i svi pricaju da su to bili najludji koncerti, jer je tada kv imao jako dobre bendove... ali ta starija ekipa je odustala u trenutku kad vec nije bilo lako organizovati cert kao ni odrzati bend... pozenili se rodili decu itd... tako je bilo lakse...

a taj vec pomenuti pop, evo ponovo ga pominjemo, je upravo tad i sam odustao, nije mu vise bilo do cimanja... ma ne mogu vise da se nerviram... koliko puta nam je on licno kenjao i smejao se kad god smo se svim silama trudili da napravimo neki koncert... a da pomogne, to ga nije zanimalo... i dalje mi nije jasno kako smo sve to uspevali... pogotovu par zadnjih koncerata... ja odavno vec nisam u kv-u da bih mogla da pomognem ali kasnije cujem kako je sve to islo... sve sama katastrofa i kidanje nerava... jos uvek se secam certa koji smo pokusavali da organizujemo pre mozda dve godine, nisam sigurna vise, obisla sam aman sve kafane u gradu i nista, niko nije hteo da izda prostor, ni za kakve pare...

stare ekipe... bile pa prosle, sad je novo vreme... treba se snalaziti na druge nacine ako ikako moze... kao npr taj concrete koncert, to je super... makar nesto...

Nisam ni mislila na Popa i tu ekipu, vec na Voja, Nikolu, Felixxxa i tu ekipu. Na one koji proshle godine odoshe na fakultete, pa sada ostade praznina na tom "radnom mestu" :smile: Davno beshe 1996. godina, tada se sviralo na sve strane a i moglo se. Milice, znam ja odlichno ko se najvishe cimao i gubio nerve u proteklih pet godina, tako da ti ljudi mogu od mene dobiti "samo" OGROMAN RESPECT!!! Zato sam njih i izabrala da mi budu brothers in music (izuzmimo pojedince) :wink:

Sad mi neshto pade na pamet. Glasanje se zavrshilo, pa bi bilo poshteno da se na trgu organizuje svirka tri prvoplasirana benda. Shta mislite o ovome? :razz:
Ma, O.K. je, znam da od toga ne bi bilo nishta. Opshtina je suvishe okrenuta nekim svojim glupim planovima, tako da ih za muzikalnu omladinu mnogo zabole uvence. Evo, koristim priliku da se zahvalim svima koji su glasali za nas. Zivi bili i mnogo soka popili!!! :lol:

B.K.:
u pravu si, ali chinjenica je da postoje bendovi koji rade kako najbolje znaju i umeju. e, sad to shto u tim bendovima sviraju isti ljudi je sasvim druga pricha. ja imam bend ihaj otkad, radim fanzin, znam kako je bilo nekad, ali nekad je bar postojao baron gde se moglo svirati kad ti god padne na pamet, gde danas praviti svirke? naravno, nezainteresovanost novih klinaca je za prichu, a neko mora na svoja pleca da uzme odgovornost i organizaciju nekih novih dogadjaja. ne moze se konstantno juriti Vojo, Nikola ili neko iz te ekipe! :x

...i sto se rada tih bendova tice, to je za najveci RESPECT!!! Ja sam najbolje znam koliko se samo par ljudi cima da nesto uradi u KV-u. Tvoj i moj bend (Entropy) su do sada imali dve zajednicke svirke, bez obzira sto smo zanrovski razliciti.Jedino sto je spajalo nas na bini i ljude u publici jeste ideja da rock'n'roll prica mora da nastavi u bilo kom svom derivatu(punk, metal... nebitno). Ono sto me je potaklo za ovakvu pricu jeste: zasto se istih 60-tak ljudi pojavljuje na svakoj svirci + koja desetina gore, odn. zasto tako malo ljudi u Kv-u hoce da podrzi jednu dobru ideju???

Apsolutno se slazem da ne mozete Felix, Vojkan i ti ceo zivot da radite, ali gde su ti novi ljudi??? Zar niko nije pozeleo da organizuje nesto novo po ugledu na gore pomenute???

zabrinuti neki chobanin, budala

Milica BG:
e da, slazem se sa ekatarinom (pazi molim te :))...

nesto se ja na starije ekipe ne bih ugledala... b.k. znam da ti pripadas toj ekipi ali ti si jedina koja se jos uvek cima... u pravu si, nekada je postojao i baron i sismis i svirke su mogle biti organizovane kad god hocete i svi pricaju da su to bili najludji koncerti, jer je tada kv imao jako dobre bendove... ali ta starija ekipa je odustala u trenutku kad vec nije bilo lako organizovati cert kao ni odrzati bend... pozenili se rodili decu itd... tako je bilo lakse...

a taj vec pomenuti pop, evo ponovo ga pominjemo, je upravo tad i sam odustao, nije mu vise bilo do cimanja... ma ne mogu vise da se nerviram... koliko puta nam je on licno kenjao i smejao se kad god smo se svim silama trudili da napravimo neki koncert... a da pomogne, to ga nije zanimalo... i dalje mi nije jasno kako smo sve to uspevali... pogotovu par zadnjih koncerata... ja odavno vec nisam u kv-u da bih mogla da pomognem ali kasnije cujem kako je sve to islo... sve sama katastrofa i kidanje nerava... jos uvek se secam certa koji smo pokusavali da organizujemo pre mozda dve godine, nisam sigurna vise, obisla sam aman sve kafane u gradu i nista, niko nije hteo da izda prostor, ni za kakve pare...

stare ekipe... bile pa prosle, sad je novo vreme... treba se snalaziti na druge nacine ako ikako moze... kao npr taj concrete koncert, to je super... makar nesto...

Lepo je ozeniti se i dobiti decu. Dabogda svi ovde imali po jedan fudbalski tim dece. Bar ce biti toliko vise vaspitane na pravi nacin. Koliko se secam stara ekipa se pozenila i prestala da se cima kad nije imalo leba da se jede, a kamoli da se organizuje nesto. Ne treba biti toliko strog

neki chobanin:
Lepo je ozeniti se i dobiti decu. Dabogda svi ovde imali po jedan fudbalski tim dece. Bar ce biti toliko vise vaspitane na pravi nacin. Koliko se secam stara ekipa se pozenila i prestala da se cima kad nije imalo leba da se jede, a kamoli da se organizuje nesto. Ne treba biti toliko strog

...za decu ti niko ne garantuje sta ce slusati kad porastu ;)

ni mi nismo bili u mnogo boljoj situaciji kad smo radili koncerte (bar neki od nas nisu imali skoro nista), al nema veze... mi cak nismo ni siguran prostor imali, a tek sad ga nema nigde na vidiku...

a sto se tice mladjih ljudi ja ih vec negde pomenuh, sad je na njih red da se angazuju...

Back