Omiljeni KV bend!!!

Omiljeni KV bend

• Dečja radost

glasova: 4 12,1%
  • Akt

glasova: 2 6,1%
  • Cezar

glasova: 0 0,0%
  • Tobacco road

• Truth of the tripleX (glupa Krstaričina cenzura, ne prihvata tri iksa!!!)

glasova: 7 21,2%
  • NoChoice!

glasova: 12 36,4%
  • Skipped (kako god da se sada zovu :) )

glasova: 2 6,1%
  • Reparacija

• Istok

glasova: 1 3,0%
  • neko drugi - izjasnite se ko

glasova: 5 15,2%

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
"Vala", ja palačinke nikada neću zaboraviti! :) ostala testa... neznam, stvarno.
no. vratimo se na bandove... Šumaru ostavi se tog "hejtera" (7UP), nema on dobro mišljenje ni o jednom bandu, a ni o sebi. Verovatno.

Cyrix:
"Vala", ja palačinke nikada neću zaboraviti! :) ostala testa... neznam, stvarno.
no. vratimo se na bandove... Šumaru ostavi se tog "hejtera" (7UP), nema on dobro mišljenje ni o jednom bandu, a ni o sebi. Verovatno.
Dakle, testa im bash idu od ruke :lol:
Nego, jesmo li se dogovorili da se okrenemo temama, a ne prozivanjem bilo koga? :? Cyrix, pusti 7UP-a i posmatraj po gradu neko mestashce gde bi mogla kakva svirka da se nachini. O.K.? 8-)

evo, malo sumiram rezultate...

ne samo po glasovima, vec i oko prasine koja se podigla ovde, na nasoj temi, definitivni pobednici su trifunovitji, sa 7 glasova tripliksu, i 6 choisu

samo, mislim da je posredi nefer igra... lobiranje birackog tela - hranom!!!
a posto znamo da put do muskog srca vodi preko stomaka...

naravno, ovo se ne zatvara do aprila... ima vremena da se izjasni ostatak kv raje sa raznoraznih foruma... pa cemo videti ko ce da izdrzi da hrani okupljeni narod :)

brate vi trfunovici sa felixom ste skroz gotivni likovi...
a sumar je jebeni metalc i ko ga prca u karijes neke se druzi sa kosijanerima i neka zapocne novu revoluciju jer je prepun neki ludddddddddddiiiiiiiiiiiiiiih ideja...

ziveo sumar!!!!

guitarrr_babe:
e, samo ja nisam jela ni palacinke ni testo ni kod koga!!!

bas sam totalni autsajder... schmrtz...

Nista se ne boj. Samo pitaj Trifunovice ko im je kapiten ekipe.
Sto se tice muskog srca i stomaka, mislim da to nije tek onako (secivom se lakse stize kroz rebra).

Ziveo Schumar i Negotin i Drakula-rumun!!!!!!

naravno, samo pazi da bude hirurski rez, jer ako nije hirurski, svasta ce bidne.

a sto, kao ti si im kapiten ekipe? joj.

hehe, fudbal i neprijatelji, toga se setih. jel to to ili ne?

a ono za drakulu nisam shvatila, shodno cinjenici da nije bilo namenjeno meni.

******, kako da neko bude nepristrasan kad su Trifunovici u pitanju
Ti to najbolje znas
4.gif

guitarrr_babe:
naravno, samo pazi da bude hirurski rez, jer ako nije hirurski, svasta ce bidne.

a sto, kao ti si im kapiten ekipe? joj.

hehe, fudbal i neprijatelji, toga se setih. jel to to ili ne?

a ono za drakulu nisam shvatila, shodno cinjenici da nije bilo namenjeno meni.

Mislio sam na neko koplje ili sl., a kad vec pitas kapiten sam i iz'edanju onog sto spremimo.

Milica BG:
Ja?
nem ja nikakve veze sa trifunovicima... :roll:

:-D :-D :-D :-D

ma gde za njih da glasam, svaki dan ih gledam jos da glasam za njih
:grin: :grin: :grin:

He he he... Primecujesh li da imash jednog smeshka manje u drugom redu. To znachi da te menje veseli shto ih gledash svaki dan, nego shto nemash nikakve veze sa njima :razz:
Shalim se, naravno! :wink:

aha, sad mi i smeske brojite!
dobro, ajd sad koliko smesaka vidite?

:) :o :) :) :) :( :-( :-o :grin: :-D ;) ;) :D :D :o :) :) :) :) :x 8-) :???: :-x :-P :-P :-P :twisted: :twisted: :twisted: ;-) ;-) ;-) :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :-? :mad: :-D :grin: :p :-o :-o :) :-| :roll: :shock:

a?
al ce da mi budu velike bore na licu...

enivej, vrlo mi je zanimljiva vest da u kv-u veceras svira akt i to ni manje ni vise nego u domu drustvenih? :?: kako, zast, tj kojim povodom u tako velikoj sali? da li je to vaistinu omiljeni kv bend kad sviraju tamo?

i za riblju corbu sam cula, al to je sutra vece, jel da?

necafaca:
di je onaj sven up?
mi da ga odkinem kao medved krmenadlu...

Hej, hej, hajde malo da ne izazivate, pa posle kada se javi pishete kako ste taman pomislili da se okanuo. :| Neka sve ide svojim tokom, bolje je ovako kada nema pljuvanja, ali ochigledno ovde treba neko da pljuje i proziva da biste se javljali ;-)

Back