Omiljeni KV bend!!!

Omiljeni KV bend

• Dečja radost

glasova: 4 12,1%
  • Akt

glasova: 2 6,1%
  • Cezar

glasova: 0 0,0%
  • Tobacco road

• Truth of the tripleX (glupa Krstaričina cenzura, ne prihvata tri iksa!!!)

glasova: 7 21,2%
  • NoChoice!

glasova: 12 36,4%
  • Skipped (kako god da se sada zovu :) )

glasova: 2 6,1%
  • Reparacija

• Istok

glasova: 1 3,0%
  • neko drugi - izjasnite se ko

glasova: 5 15,2%

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
Cyrix:
'ajde "malo" da kopiramo amerikance i ostale... da li ovde ima neko raspoložen da nam ustupi svoju "gajbu" da pravimo koncert? :)
ako se isplati ozvučenje, sve pare koje preteknu od upada ostaju tebi! :):):)

Dobra ideja, mada mislim da i da ima neko raspolozen za tako neshto ispala bi frka sa komshijama, porodicom, MUP-om, SUP-om,... whatever-om :razz:

7UP:
Zashto moram da sviram u bendu da bih mogao da kritikujem? Nagledao sam se koncerata u Kraljevu, Beogradu, Novom Sadu,... slushao na tone bendova i mislim da je
ovo shto se ovde izvodi smeshno, kopiranje necheg vec vidjenog, a to mi je smarachki do ... Druzite se vi medju sobom, nemam nishta protiv, ali bar budite iskreni i recite jedni drugima shta smeta. Pomenuli ste da se onaj strejter drogira, onaj drugi nosi gace na koncertima... Pishete ovde a necete da im kazete u face...to je to, nije sve tako lepo kao shto se chini! :roll:

U najmanju ruku bi bilo pozeljno da znas nesto da sviras jer bi tada tvoj stav bio legitimniji i objektivniji u ocima vecine.

Sta je to sto tebi nije smesno, tj. sto te ne smara?

Naravno da se druzimo, a to sa strejterom koji se drogira je, opet, neka nasa interna fora koja se tebe NE TICE i ne pada mi na pamet da ti objasnjavam da mi je to dobar prijatelj, kao i onaj sto "nosi gace na koncertima", pa ti zakljuci sta to podrazumeva!

7UP:
Zabole me mnogo kita i za vas i za vashe druzenje! Kad sami ne vidite da ste ljuplji k'o creva ja nemam nameru da vas vishe podsecam na to!!!

Cemu sva ta nervoza? Ako te, vec, boli kita za to, onda se nam se slobodno slobodno skini sa iste, pojedinacno i kolektivno, cisto da nas vise ne bi podsecao na svoju "lupost"!

B.K.:
Kafane kao mesta za odrzavanje koncerata ... Na to mislih... Seti se samo "Pariz"-a i onih ludih svirki inside. :razz:

Licno mislim da je organizovanje takvih koncerata po kafanama glupo i odvratno.
Alo bre ljudi, to je kafana i to brtija (neka na ovo posebno obrate paznju strejteri), mislim da je obraz u pitanju, a i sam prostor je, van svake sumnje, odvratan.

7UP:
Gde da se fatboy istraumira :lol: Smejali smo se, ali ovaj je mislio da se smejemo ko zna chemu... Slabo paljenje! Ej, bre, zamalo se nije sag'o da Popu poljubi starke, a sad neshto kao protiv njega... Idi bre! Napaljena maso!!! :confused:

Ne znam kakve to sad veze ima kada vec pet godina minimum niko ni ne zna shta je sa tim chovekom, a u to vreme koje opisujesh svako iz ekipe je imao po 15 - 16 godina i, priznaj, to je uzrast kada u nekim ljudima vidish svoje idole. Drago mi je da su raskrstili sa tim idolopoklenishtvom i da uveliko razmishljaju svojim glavama.

ljudi, ja vam predlazem ili da iskuliramo lika ili da ga svi prijavimo, jer ovo nema nikakvog smisla. ceo razgovor se sveo na raspravljanje sa njim (takodje besmisleno kako se ispostavilo) a to nije bila tema... mozda ako ga iskuliramo odluci da odustane od bezrazloznog pljuvanja, ja bar mislim da ga niko nije isprovocirao toliko da mora ovako da reaguje...

@7UP
ajde posto ti znas skoro sve nas, mogao bi da nam se predstavis. Suvise mnogo uvreda si izneo na racun ljudi koje ne znas licno, ajde se ti nama lepo predstavi pa da vidimo sta mi mozemo o tebi "lepo" da kazemo. najlakse je kurciti se na forumu kad te niko ne zna, ajd budi faca pa nam reci ko si.

ajde posto ti znas skoro sve nas, mogao bi da nam se predstavis. Suvise mnogo uvreda si izneo na racun ljudi koje ne znas licno, ajde se ti nama lepo predstavi pa da vidimo sta mi mozemo o tebi "lepo" da kazemo. najlakse je kurciti se na forumu kad te niko ne zna, ajd budi faca pa nam reci ko si.
ne, ne.
taj nema "mooda" da se predstavi nakon svega, ovoga... jer ako bi se, pak, predstavio moglo bi svašta da se desi, jer nisu svi članovi, koji su bili aktivni u ovoj temi, baš "fini" prema takvima... a on se, koliko ja tumačim, mnogima zamerio. :( dok ga ovi drugi postmatraju kao "budalu", a ni to nije baš prijatno, jer kad bi se predstavio znali bi tačno ko je ta budala, a posle toga ne samo oni. :(:(
no, da se vratim na temu.
7UP misli da su svi bandovi loši. ok. podržavam ga u tome što ima lično mišljenje. smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje. pa tako i drugi koji misle različito od njega, a koliko sam ja primetio (a i drugi) ima ih "malo više". :) moje mišljenje je da nisu loši, naprotiv, da su baš dobri!

ma naravno, nije problem njegovo licno misljenje, svako ima pravo da ne voli neki bend, ma i da mrzi sve bendove, ali ostaviti komentar kao: "Jel' ti to mucash kad kucash ili shta je u pitanju? Slobodno, slobodno..." vecina vas na ovoj temi je mnogo mladja od njega a jos nisam videla da neko toliko debilno diskutuje kao on. ma mrzi me vise i da pricam o njemu. na svakoj temi na svakom forumu se pojavi jedan ovakav i sve se svede da raspravu sa takvim likovima, bolje da ga iskuliramo. i da se vratimo na temu.... :-)

Milica BG:
ma naravno, nije problem njegovo licno misljenje, svako ima pravo da ne voli neki bend, ma i da mrzi sve bendove, ali ostaviti komentar kao: "Jel' ti to mucash kad kucash ili shta je u pitanju? Slobodno, slobodno..." vecina vas na ovoj temi je mnogo mladja od njega a jos nisam videla da neko toliko debilno diskutuje kao on. ma mrzi me vise i da pricam o njemu. na svakoj temi na svakom forumu se pojavi jedan ovakav i sve se svede da raspravu sa takvim likovima, bolje da ga iskuliramo. i da se vratimo na temu.... :-)

O takvim likovima je pisano u poslednjem broju "akuPUNKture". Dodje na forum, popljuje sve prisutne, a onda cheka odgovore. Nego, drzimo se mi teme... Koja beshe tema? :razz: ... Ovakvih likova je bilo i bice ih uvek, samo ne treba obracati paznju.

negotinac, ako si to ti a znam da jesi (jer sam ja spremala klopu pa mi sad imponuje to sto je pominjes na forumu ;) ) nemoj da nam miniras temu!!! :-D :-D

:twisted: :twisted:

ti verovatno imas omiljeni kv bend cim si odlucio da nam se pridruziz u zanimljivom razgovoru? :p

Milica BG:
negotinac, ako si to ti a znam da jesi (jer sam ja spremala klopu pa mi sad imponuje to sto je pominjes na forumu ;) ) nemoj da nam miniras temu!!! :-D :-D

:twisted: :twisted:

ti verovatno imas omiljeni kv bend cim si odlucio da nam se pridruziz u zanimljivom razgovoru? :p

Pozdrav novom chlanu! :-) Naravno da ima omiljen KV bend, jer se jasno vidi kome je porasla numera njegovim prikljuchenjem :razz: :razz: :razz:

Back