To nas dovodi do konstatacijeda je srt8 zaista dogma kao i svaka druga. U pravu si za kofein, to je nikad jaca droga, kada se navces ne mozes posle bez toga (zato gutam kao masina karamelaste napitke bogate kofeinom...). Treba posataviti jos jedno pitanje, a to je da li covek kome je lekar preporucio da popije po jednu casicu alkohola radi bolje cirkuilacije treba da odabre dogmu spram zdravlja. Cak i str8 ljudi mogu da imaju slabu cirkulaciju, tako da foskula o zdravom zivotu otpada kao protiv argument. Na kraju, ja nisam str8 jer pijem pivo, ali ne zbog alkohola, nego zbog ukusa. Kada bezalkoholno pivo bude rasprostranjeno u zemlji Srbiji kako bi trebalo, picu samo njega, ali ne da bih odgovarao str8 kanonu, vec zato sto je bolje biti vam uticaja alkohola, iako je ponekad fino, mora se priznati. Stoga, str8 je dogma, ali jedna od retkih koju mogu da razumem. Sto se mene tice thanks but no thanks.
Ono za klerofasiste je bilo zezanje... Zna se sta je sta.
ne slazes se verovatno jer me nisi razumeo. On jeste egzibicioonista, ali ne zbog skidanja, vec zbog drugih stvari, koje ja znam jer mi je prijatelj. Lud nikako nije, vec je njegovo skidanje nacin njegovog izrazavanja, a dok god nacin necijeg izrazavanja ne ugrozava nikoga direktno ili indiraktno, u redu je sto se mene tice. On je jedna vrlo kreativna osoba, a to kazem jer ga veoma dobro poznajem. Da je vise ljudi kao sto je on, HC bi bio bolji, ma koliko ti to zvucalo neverovatno.
He, kucaka greska je moje drugo ime. EEEE, nije samo Goca, bio je tu jos profesorki