Omiljeni KV bend!!!

Omiljeni KV bend

• Dečja radost

glasova: 4 12,1%
  • Akt

glasova: 2 6,1%
  • Cezar

glasova: 0 0,0%
  • Tobacco road

• Truth of the tripleX (glupa Krstaričina cenzura, ne prihvata tri iksa!!!)

glasova: 7 21,2%
  • NoChoice!

glasova: 12 36,4%
  • Skipped (kako god da se sada zovu :) )

glasova: 2 6,1%
  • Reparacija

• Istok

glasova: 1 3,0%
  • neko drugi - izjasnite se ko

glasova: 5 15,2%

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
Glupo mi je da chitam ovde izjave balavaca koji velichaju T.P. ili Hocu? NECU!, a nisu ih gledali kada su razarali po Srbiji i shire. Stoga SHUT THE *** UP (samocenzura )

@7UP
nikada nisam slušao uživo minor threat (i nikada neću...) ali isto tako, nikada neću prestati da ih veličam ili kako god ti to shvatio!

i druga stwar: nisi baš upoznat sa pravilima foruma koje si "pročitao" pri pristupu ovom forumu, a to je, da nije dozvoljeno vređanje drugih članova ili posetioca foruma...

7UP:
Da, da, lepo si im reko, ali sumnjam da si ih i ti ikada slushao... mislim u to vreme... imali su cd? imash li ga? a? I don't think so

Posto je ovde Nikola na tapetu za uzaludna prozivanja hajde da i on prozbori koju.
Da cinjica je da imam 19 godina i da na moju veliku zalost nisam imao prilike gledati Totalni Promasaj i Hocu? Necu! (bar u izvornoj postavi) ali da li me to cini manje vrednim ili manjim die hard fanom gore pomenutih bendova?! Niko nema tu
privilegiju da izabere mesto i vreme kada se rodio pa tako ni ja. Ukoliko je gosn 7UP
imao tu priliku skidam mu kapu. Ako je sa godinama prosao njegov entuzijazam i zeli
da leci komplekse taktikom poducavanja „klinaca” po forumima onda je definitivno njegov problem u glavi. Sad ako nesto licno stoji iza ovakvog otvorenog prozivanja voleo
bih da se to razjasni na lep nacin. A da sam napaljen to stoji. Sta sad?! Ako si zaboravio
kako je imati 18-19 godina potrudi se da se prisetis toga i izadjes iz klisea sredovecnog (tako bar zvucis) i uspesnog (ili zelis bar na sekund biti uspesan bar na ovom forumu) muskarca. Sto se tice diska koji je izasao na HG fact-u imam ga a takodje imam i Use your head kasetu sa sve jebenog fotokopiranog omota. Sad bitno je da shvatis da hardcore
nije jebeno kolekcionarstvo i skupljanje vinila, diskova i kaseta vec nesto sto je bar na sekund vise i od samog bednog zivota!!! XnikolaX

guitarrr_babe:
@Warlord - skromnost je vrlina, ali ja ne bih odolela a da ne glasam za sebe :)

zato, metalac, sveka cast. bas si covek na mestu

J*bi ga, Guitarrr_babe, ali tako stvari stoje i uopste mi nije krivo zbog toga i ponovo bih isto glasao. Ti znas da se ja uvek trudim da budem realan i obektivan osim......

Pozdrav

apache:
Uopste ne razumem zasto si se nakacio?
Zar ti nemas pametnija posla?
******, zezala sam njega zato sto je ovde postovao, i prestani vise da me smaras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovaj 7UP nikako da ostavi moj juniti na miru. Zeza Tebe, Nikolu, pa cak i mene pominje...
Od sada sve interne fore prijavljujemo njemu. Jel' moze?

Pozdrav za Attitude

7UP:
po chemu blago meni? hocesh da kazesh da je Nikola ikada gledao uzivo T.P.? To ti je isto kao shto se neki pale na hipi pokret, kao - kako je sve to cool - a sve su videli samo na tv ekranu... 'ajde pljuj me ponovo. I'm still standing!

Pazi, mozesh misliti shta god hocesh, ali chinjenichno stanje je da bi nam hard core scena cvetala da je vishe momaka kao shto je Nikola! On se bar cima za neshto, ne drzi ruke u dzepovima po ceo dan kao pojedinci koji prokukashe da se u Kraljevu nishta ne deshava, ali zato nece da mrdnu prstom da se bilo shta organizuje. Kada se i organizuje gomiletina ostane kod kuce jer su isuvishe smoreni da izadju napolje. I sada mi iskreno reci ko je zasluzio pljuvanje: Nikola i ekipa ili dokoni stvorovi?

7UP:
YNITU? Hm, izgleda da sam zaista mator kada ne mogu da provalim te vashe novopechene shifre :x To mora da ima veze sa onom gang ekipom sa kojom visite ili samo svirate :roll:

Ooooooooo covece, nisu to neke siroko rasprostranjene fore vec je vezano za nesto sto sam ja lupio na racun hard core slogana: ''friendship, unity, respect'', a ljudi koji to pominju su bili tu, pa se zezamo i tako to. Jej to nesto lose?
Na koju to gang ekipu mislis, 'leba ti?

7UP:
Da, vidim da ste svi fino shkolovani i gramatichki naucheni :mad: Zato je i logichno shto se drzite zajedno

Da naravno! Jel' ti smeta? J*ebo te, mi se drkamo izmedju sebe, ne vidim zasto bi to tebi smetalo, ako ti vidis zasto bi tebi smetalo nesto, a sto te se ne tice (kao sto je interno drkanje drugih ljudi izmedju sebe), molim objasni svoj problem pa nas ostavi na miru.

Kakva je ovo diskusija?! Sto se tice Warlord-a, on je mnogo fin decko i ostavite ga na miru. Malo se vise nervira ali sta sad. I naravno da je skroman, ukoliko je neki clan (bendova na listi) glasao za samog sebe tj. svoj bend to je totalno jadno. Objektivnost nije nimalo losa stvar. Ja bih svoj glas dao ili Skipped-u ili No Choice!-u. Prvima jer su zaista dobri muzicari (za dvojicu to sigurno znam) a drugima zato sto su vrlo aktivni a i u novoj postavi sa dve gitare zvuce zaista zrelije nego pre. Hm, tezak izbor nema sta.

Back