Omiljeni kutak u vašem domu je..

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.106
Dom je ogledalo naše duše, naše ličnosti, stava, želja i karaktera.
Dom je mjesto u kojem počinju naše najljepše priče, riječi postaju djela,a ljubav se osjeti u svakom kutku našeg doma.

Koje je omiljeno mjesto u vašem domu? Možda je to vaša soba, a možda je kauč u dnevnom boravku.. ljetna terasa, puna zelenila, svjetlosti i svježine?
Mjesto na kojem ste opustani i u kom ste nekako posebno vezani... kao neka oaza, skriveni kutak samo za vas.

Tu je svakako omiljeno jastuče, pepeljara, cvijeće, omiljene knjige.. jedan ambijent u kome se osjećamo prijatnije i komfornije
Koji je vaš omiljeni kutak.. ako ga imate?

terasa.jpg

Imam neko svoje omiljeno mjesto u dnevnoj.. tako da mi je sve tu što mi treba, stočić (po dimenzijama više od toga :D ), u ladici ispod laptop, tv ispred, prozor po potrebi otvoren ili zamračen..
Balkon mi je isto super.. ipak, mnogi na njemu samo suše veš, drže biciklo ili zamrzivač.. uz malo truda, napravi se idealno i omiljeno mjesto za uživanje i odmor. Zato sam za početak i postavio slike balkona ili terase, kao omiljeno kućno mjestašce. :D

zatvoreni balkon.jpg

Divna tema, Neno! :) :heart: I mnogo mi se sviđa kako si uredio taj svoj kutak.. predivno je!!

A, opet - ja ne mogu da izdvojim ni jedan deo svog doma kao najomiljenjii, jer mi je ceo moj dom takav (kada baš moram da budem unutra, inače bih ja najradije stalno bila napolju).. a onda mi se ljubav prema određenim njegovim kutcima menja - u zavisnosti od mojih trenutnih potreba & želja.. nekad je to kuhinja i frižider (razumećete :heart2:).. nekad je to kada puna mirišljave kupke i mehurića.. nekada moj super-udoban krevet..

Ali eto - ako bih baš morala da izdvojim ono ka čemu najviše gravitiram sa ljubavlju je svakako moja polica sa knjigama.. i fioke sa mojim beležnicama ispod nje.. ohh, pa kakvih tu sve čudesnih svetova ima.. :zaljubljena: kada tu uđem, ne bih izlazila nikada... (ok, ovo poslednje sam slagala..)

Back