Omiljeni jezik...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja??? Je li se ti drogiras??? Samo sam odgovorio na pitanje......... Bilo je upuceno meni, zar ne????

A ja i moje brige.......... Pa po ovim postovima......... Moje brige su sicusne u odnosu na tvoje........

I molim te, to sto si cuo/ la dva kineza kako se svadjaju dok si kupovao/ la Farmerke, ne osudjuj jezik......... Hvala, bilo je zanimljivo odmoriti se uz tebe i chat........... Zaista odmor..........

E retu ajde idi na spavanje!:otkacio::evil:
Ja nemam nikakve brige:cool:A ti imas, i bas su velike!:klap::lol::cool:
Izvini, ali ja ne kupujem kod kineza:cool: A i ovde je rec o Japancima a ne o kinezima;)Vidis da nisi bas pri sebi:ok::cool:

@Uchihabloodlust:
Previše se obazireš na tuđe komentare, jednostavno ignoriši. ;)

@tema:
Generalno svi jezici su mi lepi i fenomenalni. :) Uostalom, govoriti strani jezik ne znači samo to, već i poznavati kulturu i civilizaciju tog naroda.
Romanski su mi dosta laki i dobra stvar kod istih je ako znaš jedan romaski jezik praktično znaš i ostale.

Ma jok, nisam se ja uvredio zbog toga.......... OK razumem daleko je Japan, mi smo konzervativan narod, i sve je to OK.............

Uvredio sam se zbog svih onih silnih glupih komentara............
Mislim an pitanje "Da li se drogiras?", zato sto sam odgovorio na Post.......... Glupost

Nije to uvreda, vec....... Ma nije ni vazno!!!!

@ Mima:
Najpametnije receno XDDDD

A sto se tice Kineza..............
Vidim da bar razlikujete drzave, ako nista drugo..........

Ma jok, nisam se ja uvredio zbog toga.......... OK razumem daleko je Japan, mi smo konzervativan narod, i sve je to OK.............

Uvredio sam se zbog svih onih silnih glupih komentara............
Mislim an pitanje " Da li se drogiras?", zato sto sam odgovorio na Post.......... Glupost

Nije to uvreda, vec....... Ma nije ni vazno!!!!

@ Mima:
Najpametnije receno XDDDD

A sto se tice Kineza..............
Vidim da bar razlikujete drzave, ako nista drugo..........

To je sala:mrgreen:(smor mi je da se sad svadjam tako da....):mrgreen:
A jok ne znam da razlikujem drzave:dash:Ti si taj koji je pogresio kod Kineza i Japanaca!

Nijedan jezik nije smešan i svaki je lep na svoj način. Uopšte fascinantna mi je sama činjenica postanka i razvoja jezika i manifestovanja istih kod različitih naroda ako posmatramo jezičke evolucije.
Ljudi na ovim prostorima su previše evropocentrični (što i jeste normalno) pa stoga kada je reč o omiljenim jezicima baziraju se na one evropske.
Lično, jezici generalno me jako interesuju i stoga ne mogu da izdvojim neki kao omiljeni. Zaista bih volela da govorim što više jezika i samim tim da upoznam različite narode i njihove običaje i kulturne tvorevine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back