Омиљени и најбољи писац

Ogi333

Početnik
Poruka
40
Који је ваш најдражи писац ? А који је према вама најбољи ? Ово двоје се јасно разликује.Ако можете,наведите разлоге и за једно и за друго.
Мој омиљени писац јесте Чарлс Дикенс.А за најбољег писца сматрам грофа Лава Николајевича Толстоја.

Ja volim jednostavne pisce koji ne duse. Kad sam bio mali, obozavao sam citati Matu Lovraka. Od stranih, Agatu Kristi, na prevodu naravno.
Od stranih pisaca, Pearl Buck mi je najbolja. John Steinbeck mi je jako zanimljiv na engleskom, on se ne moze prevesti. James Patterson ima najlaganiju strukturu pisanja, sa malim paragrafima i jednostavnim recenicama, hvala mu, obozavam ga! Skoti uglavnom odlicno pisu, tako jednostavno, i u dobrom ritmu.
Citao sam ratne spise Koce Popovica, fantastican je pisac.

Poslednja izmena:
Ja volim jednostavne pisce koji ne duse. Kad sam bio mali, obozavao sam citati Matu Lovraka. Od stranih, Agatu Kristi, na prevodu naravno.
Od stranih pisaca, Pearl Buck mi je najbolja. John Steinbeck mi je jako zanimljiv na engleskom, on se ne moze prevesti. James Patterson ima najlaganiju strukturu pisanja, sa malim paragrafima i jednostavnim recenicama, hvala mu, obozavam ga! Skoti uglavnom odlicno pisu, tako jednostavno, i u dobrom ritmu.
Citao sam ratne spise Koce Popovica, fantastican je pisac.[/QUOTE

Читао си Стајнбека ? Занимљиво,скоро сам тек чуо за њега и уједно сазнао да је добитник Нобелове награде.Лагуна преводи и објављује његова дјела.За сада су објавили:О мишевима и људима,Плодови гнева и Источно од раја. :)

Back