Omiljeni hard rok bend

Isto milsim da ACDC jeste najbolji što se tiče hard roka, mada kad smo kod harda, moram reći da ne volim mnogo taj pravac, niti ga nešto naročito slušam , nekako mi je isprazan , i mizički i tekstom, valja samo da se pošteno izđuskaš i to je. Ali, kad bi bilo neka mešavina harda i drugih žanrova, e tu bi se već mogle praviti liste dobrih albuma, pesama , omotnica možda.... npr. LZ koji jako volim, nije čist hard rok bend, ima tu i folka, psiho stvari, blusa naričito, daleko više nego harda, pa ga je teško zbog par pesama svrstati u hard. Isto je i sa ranim DP koji volim, hard rok koji su ono svirali u svoje vreme, totalno je ima drugačiju formu od ovoga što se smatralo hardom 80tih, 90tih ... do naših dana, a da je se nešto značajno menjalo u hardu u nije. Evo ja ću nabrojati neke meni drage "mešance" , pa ovako...

(ova stvar je vise bluz, nego hard, razlog zasto je ovde je pri kraju pesme)

Poslednja izmena:
Isto milsim da ACDC jeste najbolji što se tiče hard roka, mada kad smo kod harda, moram reći da ne volim mnogo taj pravac, niti ga nešto naročito slušam , nekako mi je isprazan , i mizički i tekstom, valja samo da se pošteno izđuskaš i to je. Ali, kad bi bilo neka mešavina harda i drugih žanrova, e tu bi se već mogle praviti liste dobrih albuma, pesama , omotnica možda.... npr. LZ koji jako volim, nije čist hard rok bend, ima tu i folka, psiho stvari, blusa naričito, daleko više nego harda, pa ga je teško zbog par pesama svrstati u hard. Isto je i sa ranim DP koji volim, hard rok koji su ono svirali u svoje vreme, totalno je ima drugačiju formu od ovoga što se smatralo hardom 80tih, 90tih ... do naših dana, a da je se nešto značajno menjalo u hardu u nije. Evo ja ću nabrojati neke meni drage "mešance" , pa ovako...

(ova stvar je vise bluz, nego hard, razlog zasto je ovde je pri kraju pesme)

Acdc je neka krajnja instanca hard roka koji ja mogu da podnesem, cim to predje u neki hwvi metal tipa ramstain, system of down da ne immortal, to prestaje moja tolerancija prema kategoriji "hard".

AcDc brzo dosadi, nema tu ničega da te zadrži na duže staze, SOD je ludo dobar bend, njihov kolovođa je lud, priča za sebe, oni mu dođu logični stilski naslednica od Faith No More, mada oba benda ni u ludilu ne spadaju u hard, a Ramštain kod mene nikako, mada oni imaju Snežanu, ili Sonne , pogledaj ako nisi :D Evo još jednog dalekog benda za hard , ali su snimali

Poslednja izmena:
Ne volim 'cist' hard rock tipa Aerosmith, Scorpions ili sta vec, volim da je ili malo teze pa da bude neki heavy metal, ili bar da ima nekog prog, glam ili pihodelicnog prizvuka..
Ako bih morao da izdvojim neke bendove, onda bih rekao Black Sabbath recimo ili The Stooges koji nisu toliko hard rock..

Back