otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
meni dodijalo vise danas da preodgajam maloumnike...idem na sladoled...tko ce samnom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOWYNUXX:banshee
razlika između tebe i mene je to što ti o sebi imaš visoko mišljenje a ja o sebi nisko. ja kad vidim "osobu" poput tebe shvatim da ima i gorih od mene i onda shvatim da nisam toliko loš. a ti kad vidiš mene proradi ti odbrambeni mehanizam i onda postaneš narcis do jaja. ali šta te briga, važno je da tebi lepo.
sljadoljed??? pa tu sam breotkacena slavonka:meni dodijalo vise danas da preodgajam maloumnike...idem na sladoled...tko ce samnom?
e ademe jesi legenda! svaka čast majstoje!adem_ks:sljadoljed??? pa tu sam bre![]()
pogresno koristis krilaticu novinara Jörges-a koji je rekao, a sto je obislo svijet, nije svaki musliman terorista, ali svaki terorista jeste musliman....kimbo:Svaki Hrvat nije ustasa ali svaki ustasa jeste Hrvat
adem_ks:sljadoljed??? pa tu sam bre![]()
SANDRINAbg:Ha...ja posla da iskljucim komp i sta vidim ovde... :shock:
E moj Ademe...ako ti tako radis cim ti ja ledja okrenem...ne valja...nikako ti ovo ne valja![]()
Aj' ako ti volja...provodi se ti s drugima![]()
Torrente BG:Meni niko od njih nije omiljen mada bi otkacena slavonka mogla mozda da bude ako mi bude dala da lizem![]()
otkacena slavonka:uh..dobro je..ja se vec uplasila da cu ja morati da lizem.. :wink:
adem_ks:sljadoljed??? pa tu sam bre![]()
ma ja ... cisto profesionalno... ma gdi bi ja tebe prevario a?? ni u snu a ne ...SANDRINAbg:Ha...ja posla da iskljucim komp i sta vidim ovde... :shock:
E moj Ademe...ako ti tako radis cim ti ja ledja okrenem...ne valja...nikako ti ovo ne valja![]()
kimbo:Svaki Hrvat nije ustasa ali svaki ustasa jeste Hrvat
adem_ks:ma ja ... cisto profesionalno... ma gdi bi ja tebe prevario a?? ni u snu a ne ...
Svaki mrav nije atom, ali samo je jedan atomski mrav!otkacena slavonka:svaka slavonka nije otkacena...ali otkacena jeste slavonka...
Jesi li ti lud? Samo nam još trebaju zadrigle, silikonske, ružne, ofarbane Albanke. Ko da nemamo naših za izvoz...tokyo:ma bre ademe...kakva ti je to slika u avataru??
ajde lepo stavi neku zgodnu albanku :-D
sa nekog albanskog Grand šou-a![]()
SANDRINAbg:Ha...ja posla da iskljucim komp i sta vidim ovde... :shock:
pa nisu valjda i njihove poblahjaneSiIent Bob:Jesi li ti lud? Samo nam još trebaju zadrigle, silikonske, ružne, ofarbane Albanke. Ko da nemamo naših za izvoz...
tokyo:a šta bi mogla lizati na njemu sem ćelave glave![]()
SiIent Bob:Svaki mrav nije atom, ali samo je jedan atomski mrav!