omiljeni film

shawshank.jpg

Da ispostujem avatar
lolita-1962.jpg

čitla sam knjigu i glela onaj starinski, iz šezdesetih, al novu verziju nisam, kakva je?
stenli je super director, odiseja, mmmm c;
i gosn alex, podrazumeva se ...

volim i martina skorseze-a, raging fuckin bull ! , + majklov najbolji spot BAĐ

dobro...

i još dva lepa horora

bingo film ! ultimate preporuka ! no. 1 kod mene u životu !
joan crawford - win ! <3

sasvim podrazumljiv film za ovu temu ...

*oba ova moja filma imaju i novije verzije, ali nemojte da ih gledate, džiberiš su ...

ali, autostoper, e taj je meni bolji nova verzija, yes !

Poslednja izmena:
Gledala si Kjubrikovu verziju, ovu novu je rezirao moj fav reziser dakle, Ejdrijen Lejn, i odlicna je i garant si je gledala ne zezaj, igraju Dominik Svon, svan i Dzeremi Ajrons. Gotovo su mi podjednako dobri, oba filma.

Kjubrik rastura koliko dobre filmove pravio.
A sto se Skorsezea tice, ja volim od njega Boja novca, Kazino
i Taksistu naravno, ju tokin tu mi.

A Carrie sam bas kacila par stranica unazad, skoro odgledah, oduvao me film koliko mi se svideo.Od nekog ko je napravio skarfejs ili dressed to kill ne moze strahoviti fijasko ni da se ocekuje.

Inace koji film bas bas volim od de Palme a nije toliko bajat je Crna Dalia, njega sam isto spominjala Skaju nesto ranije

Sve u svemu kejti, od tebe sam ovakav izbor i ocekivala :)

Gledala si Kjubrikovu verziju, ovu novu je rezirao moj fav reziser dakle, Ejdrijen Lejn, i odlicna je i garant si je gledala ne zezaj, igraju Dominik Svon, svan i Dzeremi Ajrons. Gotovo su mi podjednako dobri, oba filma.

Kjubrik rastura koliko dobre filmove pravio.
A sto se Skorsezea tice, ja volim od njega Boja novca, Kazino
i Taksistu naravno, ju tokin tu mi.

A Carrie sam bas kacila par stranica unazad, skoro odgledah, oduvao me film koliko mi se svideo.Od nekog ko je napravio skarfejs ili dressed to kill ne moze strahoviti fijasko ni da se ocekuje.

Inace koji film bas bas volim od de Palme a nije toliko bajat je Crna Dalia, njega sam isto spominjala Skaju nesto ranije

Sve u svemu kejti, od tebe sam ovakav izbor i ocekivala :)

sad sam pogledo trejler za svežu lolitu, nisam, nisam je glela :c
a od kjubrika, pa i paklena pomoranga ... hahhh
brate, kapiram da sam najjače i omiljene filmove gledala u osnovnoj cx
a skoro što sam pogledala dobro je hard candy, uuuu, do jajca, kraj fenomenalan
i ovo je superiška, vincet, moj čovek, onaj što se smeje u džeksonovom thrilleru

Evo i moje liste:

Trilogija Gospodar prstenova, zbog odlicnog izbora glumaca, scenarija, kostima, ali najvise od svega zbog osecaja da se nalazim u Srednjoj zemlji dok gledam film!

the-lord-of-the-rings-trilogy.jpg

King Arthur. zato sto je jedan od retkih filmova koji predstavlja Rimljane u losem svetlu i prikazuje borbu Pikta za slobodu

king-arthur-movie.jpg

Arn

arn_poster.jpg

Tristan i Izolda

tristan+isolde.jpg

Prsten Nibelunga

cover2.jpg

Plakao sam na kraju poslednja 3 filma. :D

aj malo najveće face ...

al paćino, znači, dog day afternoon mi je lično savršenstvo, tu se apsolutistički ložim na njega <3
scent of a woman, odma drugi po redu, pa tek onda podrazumljivo .... uuu i djavolji advokat je bum !
iiii ona ulogica u gigli, sa dženifer lopez, nije nešto film, al od njegove uloge sam se usrala !

kristofer valken, majko božija, ENI HOL, to mora prvo da se pomene, jelte ...
al ja ne znam šta je meni bolje od njegovih uloga, zaista !
sarah, plain and tall mi je užasno simpatičan film u suštini, tu mu je partnerka glen klous c:
šta još ... lovac na jelene, pulp fiction, uvati me ako možeš, uuuu e spot za fatboy slim, e to je spotčina, ljudi moji !!!!
e, ćale mi prosuo trač pre koju godinu, da je on bio kod nas, da se šetao mojim rodnim košutnjakom, al se ne sećam do kraja tog trača, uglavnom sam na silu poverovala, jer ga volim svim srcem <3

klint istvud, najveći nad najvećima, on je ko opsesija, dodje mi i da se ložim na njega, e od njega biramo mističnu reku kao vrh, znači, šon pen ! njega ću kasnije da rastumačim, al režija je bingo, reci !
kao i 10000000000 $ baby. a od uloga, pa, dirty harry, definitivno, the beguiled - najboljiiiiii

Poslednja izmena:
super drame

Cora Unashamed

Finding Forester, najjači sa šon konerijem

Dancer in the dark, tragična bjorkčica, svi plaćemo

Out of darkness, diane ross, yessss <3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://3.***************/_MsMI2Le-Dn0/TC2HONA7MTI/AAAAAAAACIc/YteWJXP55OY/s1600/Two+Women.jpg

Monomakse oba su prva liga.
@kejti
Meni se finding forester nije svideo onda kad sam gledala, jedan od retkih sa Konerijem inace koji mi se nije svideo, al zato two women, i pa , mozda, svaki film sa sofi loren koji znam je dobar na primer dve noci s Kleopatrom ili Lucky to be a woman.

Al Bjork ne volim, antipatican mi je njen pristup glumi, mozda i ona sama, ne znam.
A gospodin Istvud, ja, moze da se kaze, prezirem rane vesterne, vise volim da ga gledam u kasnijim akcijama(i trilerima), dabome, devojka od milion dolara. Inace on mi je jedan od retkih iz starije lige kojeg vise volim da vidim u novijim filmovima nego u ranim pocecima, uglavnom vise volim bajato

Generalno,volim horore,komedije i mjuzikle.Ova dva su mi najveci favoriti:
the_people_under_the_stairs.jpg

,,People under the stairs,,horor iz 1991,stvoren od strane legendarnog Ves Kravena(Wes Craven)

batman_returns.jpg

mamma_mia.jpg

Poslednja izmena:

Back