- Poruka
- 131.400
najbolji forumski brend je tab 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad neće drugi da me hvale hajde sam ću sebenajbolji forumski brend je tab
![]()
Please neka mi neko da adrese gde mogu da kupil UGG boots mogu i da ne budu original![]()
Meni se u stvari svidja Burberry Prorsum. Nemam nista od njih, verovatno je skupo, ali jedino me njihove stvari nisu ostavile ravnodusnom (u smislu nosenja, inace se mi se svidja dosta kreatora, ali ne bih nosila te stvari).
http://www.burberry.com/en-row/#/en-row/collections/burberryprorsum/womenswear/a/w09/looks
gde u beogradu mogu da kupim obuću firme fly london
a meni se ne svidja ni najmanje; mada ponekad ima ponesto lepo za decu
John Galiano
Prepoznala bih njegove modele u milion i to samo po tome sto jedini medju gomilom imaju uvek neki sasvim nov svez detalj koga se niko pre njega ne bi setio.
Licno, ne volim mnogo marku Dior, a cak ni njegove modele u kompletu, ali ti detalji koje uvrsti u svoju modnu umetnost zaista su maherski.
A i dopada mi se sto smislja sam, za razliku od drugih kreatora,npr. Lagerfild, koji samo odaberu najbolje komade svojih saradnika dizajnera pa im se u kolekciji uvek vidi da ju je smislilo vise ljudi, a ne samo jedan kreativac.
Meni se u stvari svidja Burberry Prorsum. Nemam nista od njih, verovatno je skupo, ali jedino me njihove stvari nisu ostavile ravnodusnom (u smislu nosenja, inace se mi se svidja dosta kreatora, ali ne bih nosila te stvari).