Omiljeni brend

John Galiano :super:
Eva-Green-and-John-Galliano---Ellen-von-Unwerth-shoot-_01_.jpg

Prepoznala bih njegove modele u milion i to samo po tome sto jedini medju gomilom imaju uvek neki sasvim nov svez detalj koga se niko pre njega ne bi setio.
Licno, ne volim mnogo marku Dior, a cak ni njegove modele u kompletu, ali ti detalji koje uvrsti u svoju modnu umetnost zaista su maherski.

A i dopada mi se sto smislja sam, za razliku od drugih kreatora,npr. Lagerfild, koji samo odaberu najbolje komade svojih saradnika dizajnera pa im se u kolekciji uvek vidi da ju je smislilo vise ljudi, a ne samo jedan kreativac.

Please neka mi neko da adrese gde mogu da kupil UGG boots mogu i da ne budu original:)

jooooooojjj kako ih voliiim! :D:D:D imam ih u bez boji, a sad planiram da kupim plave i braon... ovdje ima da se kupe u TC Alexandar, originalne. PrediFne su :mrgreen: inace, imam klasicne duboke i klasicne plitke... sledece su cardy, kazu da su udobnije od classica, zbog djona... dont biliv :(

Poslednja izmena:
Ja sam volela TopShop i Miss Selfridge ali sad su to zatvorili i bas mi je krivo.

Od kad njih nema snalazim se - Urban Republic, Orsay, Stradivarius, Pull & Bear, Accesorize, raznorazni indian shopovi i naravno domace skroz odgovarajuce i slatke markice: PS Fashion, Passage, Uppa Druppa, Shock Fashion i St George

E, a da sam bogata i slavna, kupovala bih Anu Sui, Marni, Barbaru Bui, Moschino Cheap&Chic, Chloe, Missoni i isla bih svake godine u Sao Paolo na nedelju mode.
Ehhhh, sto nisam...

John Galiano :super:
Prepoznala bih njegove modele u milion i to samo po tome sto jedini medju gomilom imaju uvek neki sasvim nov svez detalj koga se niko pre njega ne bi setio.
Licno, ne volim mnogo marku Dior, a cak ni njegove modele u kompletu, ali ti detalji koje uvrsti u svoju modnu umetnost zaista su maherski.

Nov i svez detalj kojeg se niko nije ranije setio? A sta bi to konkretno bilo...? Lobanja? Masnice? Retro bros? Sniranje/pertlanje? Cipka? Iskreno, to i nisu bas neki noviteti.. :roll: A oko uvrstavanja tih gothic-retro-art fora u high-fashion po meni nije rupa na saksiji. Jednostavno, ludaku se zadesila sreca da "skraba" za najpoznatiju modnu kucu na svetu.. koja u danasnje vreme prezasicenja izgleda ne zna kako vise da se bori za kupce pa saradjuje sa jednim takvim ekstremistom. Po meni - najveca greska modne kuce Dior.. Ako razmislis, isto ces zakljuciti i kad pogledas raspored u nekoj od high-fashion multi-brand radnji.. Galliano je uvek negde oko izloga i kod ulaza u radnju, da se prvi vidi... jer izgleda kao cirkus..;)
Takodje, ne znam da li si prostudirala njegove pret-a-porter linije, koja nema veze sa slikama koje si postavila... ako vec razgovaramo o omiljenom brendu...

A i dopada mi se sto smislja sam, za razliku od drugih kreatora,npr. Lagerfild, koji samo odaberu najbolje komade svojih saradnika dizajnera pa im se u kolekciji uvek vidi da ju je smislilo vise ljudi, a ne samo jedan kreativac.

Duso draga, Karl je toliko odradio za Elizabet, pa za Diora, pa za Sanel, pa za svoju liniju, tako da sada sa svojih 76 godina starosti, ja mislim da sebi apsolutno moze da dozvoli kreativni tim.. ne mislis?

Meni se u stvari svidja Burberry Prorsum. Nemam nista od njih, verovatno je skupo, ali jedino me njihove stvari nisu ostavile ravnodusnom (u smislu nosenja, inace se mi se svidja dosta kreatora, ali ne bih nosila te stvari).

Fantastican izbor, preskup izbor. BRBRY Prorsum je inace TOP excluziv linija koju ima BRBRY, ali za 'svakodnevnu' iliti streetwear garderobu - besmisleno i iracionalno skupo. Jeste da je kvalitet besprekoran, ali i sa tom cinjenicom, takva garderoba bi trebalo da je u startu cenovno jeftinija bar za 30%.

Moji licni favoriti:

Odeca: Armani, Eskada, Lavin, Ralf Loren.

Obuca: Eskada, Zivansi, D&G, Bally.

Tasne: Barberi, Boss, Sanel, Ermes.

Svela sam na po 4 svoja top brenda, robne marke kod kojih nalazim najvise dopadljivih modela. Naravno, kod nekih brendova nije u pitanju ceo brend, vec odredjene podkolekcije, ali eto..

Pozzdrav!

Back