Omiljene cigare

Absent Minded Beggar
Absent_minded_beggar_.jpg

Pa znas kako EVE su zakon i bas su lepe dugacke,zenske ma diiivne al i cena im je divna s obzirom da moram nesto i da jedem,a i da popijem..Nekada je winston bila klosarska cigara sad jedva izdvojismo i za to pare( ne mozes i dobre cigare i pljesku i colu u jednom danu :D kad se nema i viceroy plavi smo pusili...Najvise mi odgovara winston silver :) )

Koja je fora kod slim cigareta? Koja je poenta pljuganja sem poziranja onda?
Inace gore napisah da je Parlament sranje,a ustvari su odlicne pljuge :D. Inace Laki nije
los za svoju cenu.

Uzgred zna li neko koja je fora kod ovih pljuga,i ima li ovo kod nas?
luckystrike2_100126.jpg

LS_disection.jpg
kod nas ima da se kupe samo dve vrste lakija ,i ovo nije jedna od njih
inace laki je sranjcugetina najgora ,bio je najbolji dok sam ga ja pusio ,a onda je pala cena ,kvalitet i sad je postala pozerska cigara
ja sad derem samo nisku drinu ,jeste da mi se tresu ruke i pljuvacka mi je gusta kao zele posle njih ,ali u razmeri cena-kvalitet najbolja cigareta

Koja je fora kod slim cigareta? Koja je poenta pljuganja sem poziranja onda?
Inace gore napisah da je Parlament sranje,a ustvari su odlicne pljuge :D. Inace Laki nije los za svoju cenu.

Uzgred zna li neko koja je fora kod ovih pljuga,i ima li ovo kod nas?
luckystrike2_100126.jpg

LS_disection.jpg

mislim da ovoga nema kod nas, a fora je da se pritisne filter na označenom mestu i onda pukne kuglica i dobiješ osvežavajući mentol ukus u ustima. moji drugovi iz francuske kažu da je super, nije baš na foru mentol cigareta, bolje je :aha:

Back