M Mimi95 Legenda Moderator Poruka 50.560 17.09.2024. u 19:08 - Omiljena serija #27 WhiteWarg100: Koja je vaša omiljena serija? Da li češće gledate domaće ili strane serije? Moja je "The Umbrella Academy" Kliknite za proširenje... Моје омиљене серије су Пријатељи("Friends")и Штребери(The Big Bang Theory).Чешће гледам стране серије.
WhiteWarg100: Koja je vaša omiljena serija? Da li češće gledate domaće ili strane serije? Moja je "The Umbrella Academy" Kliknite za proširenje... Моје омиљене серије су Пријатељи("Friends")и Штребери(The Big Bang Theory).Чешће гледам стране серије.
white_warg Iskusan Poruka 5.888 22.09.2024. u 00:25 - Omiljena serija #28 jabajagi: Sumrak saga, serija od 5 filmova. Kliknite za proširenje... Čula sam da hoće da prave kao remake
jabajagi: Sumrak saga, serija od 5 filmova. Kliknite za proširenje... Čula sam da hoće da prave kao remake
white_warg Iskusan Poruka 5.888 22.09.2024. u 00:26 - Omiljena serija #29 Uglavnom gledam The Umbrella Academy od 2019. i izašla je poslednja sezona i iebeno su zasrali kraj, pisac ko god da je nadam se da će bankrotirati
Uglavnom gledam The Umbrella Academy od 2019. i izašla je poslednja sezona i iebeno su zasrali kraj, pisac ko god da je nadam se da će bankrotirati