Omiljena serija

Early Edition ili kod nas Sutrašnje izdanje

early-edition1-1.jpg

Odlična serija, bila na B92

Ja za nju sam saznala tek nedavno kada su na kablovskoj ubacili neki novi kanal.Na B92 je nisam zapazila.
Inače jeste zanimljiva.:)

Bilo je dosta serija koje su mi omiljene,ali ako moram da izdvojim br.1 to su Mucke
Only for fools and horses!!!!
Sve ostalo je po 2,3....
Mucke su neverovatna serija.Pa ja kao i del kazem,on kaze sledece godine u ovo doba posta ce milioneri,a ja sve isto samo ne milioner,ja kazem postacu bolji!!
Mene je keva zarazila kao klinca josh krajem 80-tih,pa su mi 90-tih davale snagu da izdrzim nedace,a sada u novom milenijumu da mozda i meni neki sat ili sl. stoji a ja ne znam!!!

Mucke su zakon!!!!!

Bilo je dosta serija koje su mi omiljene,ali ako moram da izdvojim br.1 to su Mucke
Only for fools and horses!!!!
Sve ostalo je po 2,3....
Mucke su neverovatna serija.Pa ja kao i del kazem,on kaze sledece godine u ovo doba posta ce milioneri,a ja sve isto samo ne milioner,ja kazem postacu bolji!!
Mene je keva zarazila kao klinca josh krajem 80-tih,pa su mi 90-tih davale snagu da izdrzim nedace,a sada u novom milenijumu da mozda i meni neki sat ili sl. stoji a ja ne znam!!!

Mucke su zakon!!!!!

Mućke su kao hleb ! Uvek im se obradujemo, nikad nam ne dosade :)

Mislim da nikada nisam doživeo neku seriju kao što sam Spartacusa... let's face it, nije samo blood&pussy, serija ima nešto divlje u sebi što me je teralo da skačem zajedno sa njima. Kako napreduje, priča se perfektno razvija a uspeli su da drže sve konce u rukama što se tiče povezanosti likova, odluka koje donose i zapleta. Jednostavno neverovatan doživljaj. Pre toga sam gledao dve odlične HBO serije: Rome i Deadwood, al' opet ovakvo uzbuđenje tamo nisam doživeo u toj razmeri :)
Treća i poslednja sezona počinje sa emitovanjem u petak, što znači da kod nas dolazi u subotu :cool:

Back