Omiljena serija

Pokusavam sad da se sjetim naslova...djecak bio zaljubljen u djevojcicu crne duge kose....prelijepa serija...Mislim da se zvala "Cudesne godine"...:roll: A kad spomenu Vijetnam...sjeca li se ko istoimene australijske serije...glumila Nikol Kidmen, dok jos nije bila popularna...A moja omiljena serija je bila "Sjever i jug"...

Ne sećam se serije koja se zove Vijetnam, ali se sećam da je bila jedna, mislim da se BANKOK HILTON zvala, i da je tu glumila Nikol, tražila oca, pa joj neki lik uvalio neku drogu, pa zaglavila u neki zatvor, pa je otac spašavao...a možda to i nije bila Nikol:D
Nego, kad sam ja bila mala, pre podne u okviru dečjeg obrazovnog program čini mi se, prikazivala se neka serija gde je neki čika pričao priče...a svaka počinje tako što on sedi ispred kamina i pas pored njega i priča( on, ne pas :))...al ne mogu da se setim kako se to zvalo..a
obozavala sam da gledam POROCI MAJAMIJA zbog Dona, naravno..:per:
htela sam i pismo da mu pišem čak...:D

Kad smo vec kod engleskih serija :D

25009.gif

Ja ne znam koliko puta mogu da gledam ovu seriju i opet cu da se smejem kao lud :hahaha: Definitivno,uz "Mucke",moj top sto se tice humoristickih serija :mrgreen:

Back