Omiljena predstava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Sirano de Berzerak - Narodno (Miki Manojlovic maestralan, pre puno, puno godina)
- Cikaske perverzije - JDP (Dragan Jovanovic i Dragan Micanovic maestralni, takodje davno odgledano), slazem se Trinitty
- Djeneral Milan Nedic - Zvezdara (Bata Stojkovic maestro)
- Mala - Zvezdara (Anica Dobra odlicna)
- Pozorisne iluzije - JDP (Voja Brajovic briljirao, i hmm da li bese i Lausevic...)
- Lari Tompson tragedija jedne mladosti - Zvezdara (ali dok je igrao Bora Todorovic)
- Smesna strana muzike - Zvezdara
- Lukrecija iliti zdero - Teatar T
.......

Na zalost poslednjih 10-ak godina nisam gledala skoro nista.
Jedva cekam da se to promeni.

ja ne podnosim Sinisu kao pisca. mislim da je kreten, nedarovit i pretenciozan. i on je, ili njegova gospodja imao izjavu, povodom one skandalozne trecerazredne bljuzgotine, Gorki plodovi, da svaki Srbin mora to da pogleda, jer nije patriotski ako ne gledas, tako nesto, sve neke velike reci i srpstvo zaboga

a narocito sam protiv da se deca doje nacional-sovinistickim idejama

ljudi ja sam srpkinja... :cao:
pri tom ne mislim da je to nesto dobro a niti lose, naravno... :rtfm:
ali mi je toliko muka od srba i srbovanja...:dash:
to se zaista ne da opisati...:whistling:
ako je meni kao srpkinji tako...:aha:
gospode! kako li je onda drugima koji zive medju nama...:eek:

zbog gospodjinih i gospodinovih takvih izjava, ali i zbog velike skepticnosti prema liku i delu doticnog kovacevica, niti sam, niti cu, gledati tu predstavu...
sama tema je previse kompleksna da bih je gledala iz ugla jednog kovacevica...
osim kada bi to bio kovacevic, ali dusko... :heart:

"Velika drama" , Sinisa Kovacevic, Narodno pozoriste

Teska je za gledanje...preteska, ali svaki Srbin bi morao da ima mogucnost da je vidi. Valjalo bi da je vremenom snime i prikazuju na TV ili organizovano srednjoskolcima.

potpisujem.
sve sem ovog sa srednjoskolcima.
sto bi oni to trebali da gledaju? :dontunderstand:
ne bi nista razumeli...

Mogla bih da izdvojim predstavu "Mleko" BDP sa Vesnom Cipcic, "Velika drama",Narodno Pozoriste " U pola cene" BDP, " Sviraj to ponovo, Sem" BDP...

Nisam u toku sa novijim predstavama jer nisam vec neko vreme tu... i mnogo mi nedostaje pozoriste!

na mene su :cigani: ostavili bas jak utisak toliko da sam ih gledala pet puta, i u teatru T i kad su se konacno preselili.. iako Bosiljcica ne podnossim, blago receno.
:shine: jdp
:skakvci: isto
:tragedija jedne mladosti Lari Tompson: zvezdara
:kokoshka: i Seka koja je potpuno fenomenalna..

na mene su :cigani: ostavili bas jak utisak toliko da sam ih gledala pet puta, i u teatru T i kad su se konacno preselili.. iako Bosiljcica ne podnossim, blago receno.
:shine: jdp
:skakvci: isto
:tragedija jedne mladosti Lari Tompson: zvezdara
:kokoshka: i Seka koja je potpuno fenomenalna..

Ja sam pricala o njemu ni ja ga ne podnosim.
Sinoc sam gledala "Fionin dnevnik". Odlicna predstava.

Ejmin pogled (Atelje 212)...poslednja genijalna predstava
Jasmina Avramović, Nenad Jezdić, Milica Mihajlović i Renata Ulmanski - maestralni u priči o ostareloj glumici koja traži način da preživi između velikih prohteva i snova i sve skromnijih mogućnosti i propadanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back