analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.400
Vase misljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kejt Vinslet, Zak Efron, Džon Majer, Vil Smit, Dakota Johnson, Monica Bellucci , ima ih još. Dvoumim se između Monike i Kejt.
Seselja ne zaboravi on je Vaga kao i glumac Dragan Jovanovic ali i Milena Dravic je Vaga, npr Seselj je sjajan pravnik Vaga logicno,a njega koliko god bio ostrog jezika zbog Merkura u Skorpiji ipak ljudi vole jer ima tu socijalnost Vage zna sa ljudima kao i mnoge Vage.Kod Seselja i sam kaze da je problem sto mnogo voli slatkise da jede to je problem mnogih Vaga, zavisnici od cokolade i keksa
Vaga je takticar i jako logican znak koji se vodi razumom uvijek kako god djelovala
Mislila sam da navodiš samo strane ličnosti, sudeći po postavljenoj anketi?Seselja ne zaboravi on je Vaga kao i glumac Dragan Jovanovic ali i Milena Dravic je Vaga, npr Seselj je sjajan pravnik Vaga logicno,a njega koliko god bio ostrog jezika zbog Merkura u Skorpiji ipak ljudi vole jer ima tu socijalnost Vage zna sa ljudima kao i mnoge Vage.Kod Seselja i sam kaze da je problem sto mnogo voli slatkise da jede to je problem mnogih Vaga, zavisnici od cokolade i keksa
Vaga je takticar i jako logican znak koji se vodi razumom uvijek kako god djelovala
I ti si tuMislila sam da navodiš samo strane ličnosti, sudeći po postavljenoj anketi?
Mislila sam da navodiš samo strane ličnosti, sudeći po postavljenoj anketi?
Meni dovoljno Ivo Andrić, Branislav Nušić, Milorad Pavić, Nadežda Petrović. I u pravu si, takvih sada nema u mnogim znacimaVise trenutno popularne kod nas fali vise sada trenutno popularnih ljudi u znaku Vage