Omiljena licnost u znaku Vage koja je trenutno popularna

Omiljena licnost u znaku Vage

• Vladimir Putin

glasova: 0 0,0%
  • Javier Milei

• Imran Khan

• Kadirov

• Serena Williams

• Gwen Stefani

• Benjamin Netanjahu

• Eminem

• Jean Claude van Damme

• Ukupno glasova
    3
Kejt Vinslet, Zak Efron, Džon Majer, Vil Smit, Dakota Johnson, Monica Bellucci , ima ih još. Dvoumim se između Monike i Kejt.

Seselja ne zaboravi on je Vaga kao i glumac Dragan Jovanovic ali i Milena Dravic je Vaga, npr Seselj je sjajan pravnik Vaga logicno,a njega koliko god bio ostrog jezika zbog Merkura u Skorpiji ipak ljudi vole jer ima tu socijalnost Vage zna sa ljudima kao i mnoge Vage.Kod Seselja i sam kaze da je problem sto mnogo voli slatkise da jede to je problem mnogih Vaga, zavisnici od cokolade i keksa

Vaga je takticar i jako logican znak koji se vodi razumom uvijek kako god djelovala

Seselja ne zaboravi on je Vaga kao i glumac Dragan Jovanovic ali i Milena Dravic je Vaga, npr Seselj je sjajan pravnik Vaga logicno,a njega koliko god bio ostrog jezika zbog Merkura u Skorpiji ipak ljudi vole jer ima tu socijalnost Vage zna sa ljudima kao i mnoge Vage.Kod Seselja i sam kaze da je problem sto mnogo voli slatkise da jede to je problem mnogih Vaga, zavisnici od cokolade i keksa

Vaga je takticar i jako logican znak koji se vodi razumom uvijek kako god djelovala
:roll:

Mislila sam da navodiš samo strane ličnosti, sudeći po postavljenoj anketi?

1737920184371.jpeg

Back