Omiljena licnost u rodjena znaku Strijelca

Omiljena licnost rodjena u znaku Strijelca

• Nele Karajlic

glasova: 0 0,0%
  • Emir Kusturica

• Bred Pit

• Kristijan Golubovic

• Jimmy Hendrix

• Majkl Owen

• Mbappe

• Oliver Dragojevic

• Ukupno glasova
    3

analiticki 12

Veoma poznat
Poruka
12.097
Vas izbor

Strijelcevi poznati -

Pablo Eskobar,Vinston Cercil,General Franko, Emanuel Makron,Staljin,David Vilja,Svetlana Bojkovic,Dzimi Hendriks,Pako de Lusija,Bred Pit,Ian Sommerhalder,Giba odbojkas,Igor Milanovic,Jasna Sekaric,Brus Li,Mark Twen,Taylor Swift,Alisa Milano,Kristijan Golubovic,Betoven,Breznjev,Walt Disney,Kralj Aleksandar,Solzenjicin,Esien,Frank Zappa,Britni Spirs,Larry Bird,Lucky Luciano,Jane Fonda,Steven Spielberg,Karl Benz,Monika Seles,Enver Pasha,Pinoce,Noam Chomsky, Milica Mandic,Gabriel Corrado,Christina Aguilera,Keith Richards,Manu Pakjao,Engels,Boris Beker,Ksenija Pajcin,Magnus Carlsen,Roni O Saliven,John Malkovich,Roberto Mancini,Endrju Tejt,Mbappe,Majk Owen,Benzema,Pedri,Sergej Bubka,Tina Tarner, Nikolas Maduro,Zak Sirak,Vicent Cassel,Papa Franjo,Wody Allen,Maria Callas,Jose Careras,Oliver Dragojevic,Edith Piaf,Dan Blizerian,Samuel Jackson,Zan Marej, Frank Sinatra,Baruh de Spinoza,Aljosa Vuckovic,Enrico Macias,Jean Luc Godar,Kris Evert,Emir Kusturica,Nele Karajlic,Alberto Kontador,Xabi Alonso,Dzej,Zeljko Bebek,Ivano Balic,Milan Zivadinovic,Zakari Tjelor,General Zukov,Eme Zake, Neron,Sarl de Gol

Zanimljivo da si strelac, znala sam da nešto nije u redu sa tobom :zcepanje: ja sam samo u podznaku strelac, dakle pola nisam normalna :D
Нема везе, гледај то са ведрије стране, пола јеси нормална :mrgreen:
Са друге стране, ја у подзнаку НИСАМ стрелац, тако да није све тако црно :mrgreen:

Nemam ništa u Strijelcu
Imam neptun ali se to ne računa u bitno
I sjeverni mjesečev čvor (koji je po nekim tabelama u škorpiji ipak)
lucky-bastard-monty-python.gif

Kod sinova Jupitera je u muzici uobicajeno da se uvijek pominje nesto bez granica cijeli svijet,inostranstvo sto je simbolika Strijelca i Jupitera ili da su mnogo vise voljeni vani nego kuci kao npr Nele i Kusta koji nisu voljeni u Bosni a vsn granica poznati I voljeniji

Primjeri

Dzej - Jos cu voljeti makar negdje u Sibiru

Oliver Dragojevic - Svu lipotu svita,ja stavija sam tu... ili Sta ti je svit zivot mogao bi bit lip

Nele - Bice mnogo zvanica iz ekonomski razvijenih zajednica simbolika Jupitera,gosti iz dijaspore

U filmu - Bred Pit film na Tibetu snimao glumio sportistu simbolika Strijelca

Kod sinova Jupitera je u muzici uobicajeno da se uvijek pominje nesto bez granica cijeli svijet,inostranstvo sto je simbolika Strijelca i Jupitera ili da su mnogo vise voljeni vani nego kuci kao npr Nele i Kusta koji nisu voljeni u Bosni a vsn granica poznati I voljeniji

Primjeri

Dzej - Jos cu voljeti makar negdje u Sibiru

Oliver Dragojevic - Svu lipotu svita,ja stavija sam tu... ili Sta ti je svit zivot mogao bi bit lip

Nele - Bice mnogo zvanica iz ekonomski razvijenih zajednica simbolika Jupitera,gosti iz dijaspore

U filmu - Bred Pit film na Tibetu snimao glumio sportistu simbolika Strijelca
Meni je po jednoj tabeli, jupiter najdominantnija planeta u horoskopu, zajedno sa mesecom a i blizu su jedan drugog (obojica u ovnu)
Zato ja maštam o odlasku vani

Meni je po jednoj tabeli, jupiter najdominantnija planeta u horoskopu, zajedno sa mesecom a i blizu su jedan drugog (obojica u ovnu)
Zato ja maštam o odlasku vani

Pa ja cijeli zivot npr mastam o vani,nikada se nisam osjecao djelom sredine u kojoj zivim a opet I kada bih se vise isticao itd,sta god govorio i mislio sve bi me vise ljudi mrzjelo i ne bi me podnosilo a sto dalje od kuce idem sve sam voljeniji i shvaceniji, dosta sam putovao ali volio bih da jednog dana zivim daleko od kuce hiljadama kilometara ali novac mi je problem kljucni da to ostvarim danas je sramotno sve skupo i nepriustivo,nosim svijet u sebi i kao takav nerviram selo,grad,lokal patriote a nikad nisam bio bezobrazan prema njima niti sam ih gledao sa visine ono Jupiterosvki ih sazaljevao ali humano

Back