Omiljena knjiga iz detinjstva

Hvala, to mi svi kažu :) Imala sam još tad iq 252 a sad je s'godinama porastao malo i iznosi 257. Ne hvalim se, samo iznosim činjenice.
Lupas gluposti na kvadrat...Neki od najvecih umova sveta ikad su imali IQ nesto oko 200...A ti sve i da imas IQ 200 +dzaba ti kad palamudish ovde na Krsti..Takodje za zivotinje nisi u pravu-simpanze, delfini su vrlo inteligentne zivotinje, a ima ih jos...

Poceoda citam u cetvrtoj godini...Uglavnom prvo stripove..No da ne idem u offtopic-neke od knjiga su-Karbonel kralj macaka, Letelica profesopra Bistrouma, E. R. Burroughs Tarzan svih 7 knjiga, Elrik od Melnibonea-Mornar na moru sudbine, Zla kob Belog Vuka, I...koja bese treca, zaboravih..Znam da ima josh(ne-izdatih kod nas :().. Bajke sam procitao mislim sve sto postoji, od svih mogucih naroda I varijacija.. Vinetu, Karl Maj, itd.. Kasnije...Izdvojio bih dela Lustbadera a pre svega-Djian, Ninja...Ima toga josh ali ovo je ono sto je najvise ostavilo utisak na mene..
kroz detinjstvo slično prošla,, ako ne i identično :)
par puta sam trepnula da vidim dal sam ja napisala ovaj post, ili ti :)
na sve to, i pisani stripovi Ninja, (Lesli Eldridz, Sumiko, T. P.) plus knjige iz bibl., uz Karl Maya dodala i Zane Gray, razumem da tebi nije islo, musko si, ostalo manje vise sve isto, Zil Vern, Dzek London,... bolje da ne pišem, nego samo da potpišem tvoj post :)
osnovna škola mi je bila " ne postoji knjiga koju nisam dohvatila" :)

kroz detinjstvo slično prošla,, ako ne i identično :)
par puta sam trepnula da vidim dal sam ja napisala ovaj post, ili ti :)
na sve to, i pisani stripovi Ninja, (Lesli Eldridz, Sumiko, T. P.) plus knjige iz bibl., uz Karl Maya dodala i Zane Gray, razumem da tebi nije islo, musko si, ostalo manje vise sve isto, Zil Vern, Dzek London,... bolje da ne pišem, nego samo da potpišem tvoj post :)
osnovna škola mi je bila " ne postoji knjiga koju nisam dohvatila" :)
Skoro identicno, u bibilioteci decjoj sve bajke-po narodima su postojale-sam citao, dobio sam i citalacku znacku ne znam koje godine i knjiguu Danila Kisha Rani Jadi kao poklon-koju su mi na zalost IZGUBILI odredjeni..A od pisanih romana takodje I-Conan, Lun Kralj Ponoci...ma skoro sve sto je postojalo :)

Definitivno Winnetou (procitala pre 10te godine par puta :heart2:) ,nakon toga sve knjige Dzek Londona :) Sve ih cuvam jos uvek ;)
IMG_20200202_164633.jpg

Poslednja izmena:

Back