Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.658
Svaki virus mutira da bi se prilagodio nama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumem. kako izbegava? sta je omogucilo izbegavanje?? vakcina? mi nevakcinisani:prvenstveno zarazniji omikron koji izbegava imuni odgovor i kod preležanih i kod vakcinisanih
ne razumem. kako izbegava? sta je omogucilo izbegavanje??
Neka zaštita ostaje, ali je omikron mnogo izmenjen u odnosu i na Vuhan i na Deltu, jednostavno su proteini na njegovoj površini znatno mutirani i antitela za predhodne sojeve vrlo slabo "pasuju" na površinu omikrona.Kako sad ko je prelezao delta doj koji je bio "tezi",nema nikakav imunitet za omikron koji je "laksi"?
Pa ako idemo u nazad 100godina tako je i bilo.Da li svi virusi mutacijom slabe?
Onda,slijedeci logiku,posle omikrona ne bi trebalo biti nesto teze,a onda su i vakcine bespotrebne.Pa ako idemo u nazad 100godina tako je i bilo.
Ne može se tako reći.Onda,slijedeci logiku,posle omikrona ne bi trebalo biti nesto teze,a onda su i vakcine bespotrebne.
Mutacija je mutacija, kovid je mutacijom postao prenosiv na ljude. Ona može biti i ovakva i onakva.Da li svi virusi mutacijom slabe?
pa zasto onda zayebavate narod da cekiraju antitela kada ona ne pasuju?antitela za predhodne sojeve vrlo slabo "pasuju" na površinu omikrona.
Posle 4meseca ljudi imaju 80Au/ml.pa zasto oda zayebavet nar da cekiraju antitrela kada ona ne pasuju
ja seam syebao korunu, a ne verujem da imam ikakva antitela, jer ih i nemam, odakle mi?
a vakcina, jel pritissce ona bar malo omikrona? ili, pisi propalo? bankrot, moralni i materijalni.Pritisak okoline je višestruk:
1. više ljudi koji su preležali virus ili su vakcinisani - manje potencijalnih meta, mutacije koje izbegavaju ta antitela imaju prednost
2. primetniji simptomi - više opreznosti, manje mogućnosti za širenje
Pa u vakcinama ima 4 soja.a vakcina, jel pritissce ona bar malo? ili, pisi propalo? bankrot, moralni i materijalni.
Svaki virus mutira da bi se prilagodio nama.
Virusi mutiraju da opstanu, kao što je mutirao grip 1918godine i sada imamo endemski grip.Kako to virusi mutiraju i to još po želji?
tek ce da mutiraju po zelji, kada dobiju vetacku inteligenciju, tj. miKako to virusi mutiraju i to još po želji?
Čitaš li ti na šta odgovaraš ili samo prosipaš mudrosti?a vakcina, jel pritissce ona bar malo omikrona? ili, pisi propalo? bankrot, moralni i materijalni.
U vakcina protiv korone ima 4soja: *B. 1.1.7 *B1. 351 *P. 1. 617. 2tek ce da mutiraju po zelji, kada dobiju vetacku inteligenciju, tj. mi
ja kada sam sjebao koronu, nisam je pitao koji je soj, nagadjam da je omikronU vakcina protiv korone ima 4soja: *B. 1.1.7 *B1. 351 *P. 1. 617. 2
Niski neutrofilni granulocuti a visoki limfociti=omicron.ja kada sam sjebao koronu, nisam je pitao koji je soj, nagadjam da je omikron