Ima li neko iskustva Sa ovim... 5 dana nakon vakcinacije drugom dozom Fajzera dobila sam Omikron... Glava mi puca nos curi I test pokazuje da sam pozitivna... Ma jel moguce ovo!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi bila dugo aktivna na forumu , zato ..Ima li neko iskustva Sa ovim... 5 dana nakon vakcinacije drugom dozom Fajzera dobila sam Omikron... Glava mi puca nos curi I test pokazuje da sam pozitivna... Ma jel moguce ovo!?
Ima li neko iskustva Sa ovim... 5 dana nakon vakcinacije drugom dozom Fajzera dobila sam Omikron... Glava mi puca nos curi I test pokazuje da sam pozitivna... Ma jel moguce ovo!?
Praksa kaze da jeste.Ima li neko iskustva Sa ovim... 5 dana nakon vakcinacije drugom dozom Fajzera dobila sam Omikron... Glava mi puca nos curi I test pokazuje da sam pozitivna... Ma jel moguce ovo!?
Ja sam sve tri doze fajzerke primio.i ja sam imao neku prehladu posle 2 fajzerove, ali se nisam testirao, posto je bila samo dosadna prehlada ni temperatura ni nesto trece.
Ma ja izasao go iz kupatila da se celicimJa sam sve tri doze fajzerke primio.
Ništa , ni prehlada.
Hvala Bil gejcu.
A to..opet si gledao one Sibirske klipove...Ma ja izasao go iz kupatila da se celicim![]()
Ajde...Ja sam sve tri doze fajzerke primio.
Ništa , ni prehlada.
Hvala Bil gejcu.
Vidis da je moguce.Ima li neko iskustva Sa ovim... 5 dana nakon vakcinacije drugom dozom Fajzera dobila sam Omikron... Glava mi puca nos curi I test pokazuje da sam pozitivna... Ma jel moguce ovo!?
Kud god da krenem tebi se vraćam fajzeru....Ajde...
pa ne kazem dzabe, ja i pola firme pozitivni svi u karantinu, kod mene ok nemam problema samo malo grlo a jedan Poljak polumrtav ne moz da ustane kazu iz kreveta.Kud god da krenem tebi se vraćam fajzeru....
Ko da mi otme iz moje duše teorije zavera...
Al vas sprajcujupa ne kazem dzabe, ja i pola firme pozitivni svi u karantinu, kod mene ok nemam problema samo malo grlo a jedan Poljak polumrtav ne moz da ustane kazu iz kreveta.
i svi smo vakcinisani najmanje sa po tri doze
aha to oni kazu a svaka b**** veruje.Omikron probija vakcinalnu zastitu, to nije novost.
takva pravila ili vakcine ili svako jutro test na ulazu u firmu. budaletineAl vas sprajcuju
Pa dobro, ti si pametan, mi smo glupi, sta da radimo, ne moze svako da bude pametan.aha to oni kazu a svaka b**** veruje.
"probijala" je od početka
Au prijatelju, izdrzi sta da ti kazemaha to oni kazu a svaka b**** veruje.
"probijala" je od početka
takva pravila ili vakcine ili svako jutro test na ulazu u firmu. budaletine
test sam kupujes
pa ne kazem dzabe, ja i pola firme pozitivni svi u karantinu, kod mene ok nemam problema samo malo grlo a jedan Poljak polumrtav ne moz da ustane kazu iz kreveta.
i svi smo vakcinisani najmanje sa po tri doze
a posle svake primljene doze sam bio sutradan bolestan nisam mogao da ustanemAu prijatelju, izdrzi sta da ti kazem