Omikron posle druge doze

Ако се слушају ангажовани ветеринари, имунолози и други фармакољубитељи онда то никако није могуће. Није било ни очекивано пре годину и више дана.
После једне дозе може, и дешавало се. После две, медицински феномен. После треће, тек тад нема шансе.

Ima li neko iskustva Sa ovim... 5 dana nakon vakcinacije drugom dozom Fajzera dobila sam Omikron... Glava mi puca nos curi I test pokazuje da sam pozitivna... Ma jel moguce ovo!?

Naravno da je moguće.
Kako će vakcina koja ne sadrži virus i od koje dobiješ antitela ni na šta, da te zaštiti od nekog konkretnog virusa?
S druge strane, oko 80% onih koji su vakcinisani kineskom vakcinom - imali su Koronu posle buster doze.
Ako uzmemo u obzir da je vakcina-virus, onda: koji su im virus ubrizgali?

Ocigledno je namena vakcina u medijima preorijentisana sa toga da stite od zaraze na to da olaksavaju simptome, kad su videli da nema 'leba od toga sto ce da stiti, kao sto su na pocetku na sav glas govorili. Sto je i dalje ok, ako stvarno olaksava simptome. Samo sto mene nisu dovoljno ubedili, do daljnjeg cu da cekam. Ako se pojavi nesto efikasnije, primicu, inace sta mi Bog da

Back