Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
Ona je bila ljubavnica tom tipu
Ali ju je voleo kao i ona njega, a Džeki je oženio zbog prestiža. Kad je ukapirao da je Džeki sponzoruša hteo je da ispravi grešku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je bila ljubavnica tom tipu
Ali ju je voleo kao i ona njega, a Džeki je oženio zbog prestiža. Kad je ukapirao da je Džeki sponzoruša hteo je da ispravi grešku.
Onda ke nije voleo
Ako je voleo
ovde se teme i pitanja ponavljaju godinama kao u nekom nesretnom kvizuImali smo skoro temu o tome
P mislim, bolece, ali nije on imao ni tu prvu ljubav, nego nije bio dovoljno ljubavno socijalizovan. Pa prva zenska zankojom je zatreperio, ozenio je. Sto me i ne cudi, s obzirom da je iz proslog veka, iz egipta i plus se tu muljale neke religije, tradicije i njihov kvazi holivud. Woow kakav sataras gulas paprikas.
U glavnom, vrv prvi odnos s glumicom, tj zenom koja po prirodi posla mora da bude sira od neke domacice koja sprema baklavu, juri koze po pustinji i cuva nevinost...
Legendarni egipatski glumac Omar Šarif rođen je kao Mišel Dimitri Šalhaub 10. aprila 1932. godine u Aleksandriji, u tadašnjem Kraljevstvu Egipat.
Malo je poznato da je došao na svet u melkitskoj grčkoj katoličkoj porodici, i to palestinsko-sirijsko-libanskog porekla.
na početku karijere sarađivao je s egipatskom glumicom Faten Hamamom.
se desilo sticajem okolnosti – njegovu ulogu u filmu "Borba u dolini" trebalo je da igra Šukri Sahran, ali je Faten odbila da snima s njim, pa je reditelj kontaktirao s mladim Egipćaninom. Iako ranije nije pristajala da snima slobodnije scene, glumica je prihvatila da ih snimi s njim.
Hemija je bila očigledna, zaljubili su se gotovo na prvi pogled, a glumac je shvatio da želi da ostari sa Faten. Zbog nje je prešao u islam i uzeo ime po kom je danas poznat u celom svetu – Omar Šarif. Potom su se venčali 1955. i dve godine kasnije dobili sina Tareka, koji sekao osmogodišnjak pojavio pored oca u filmu "Doktor Živago".
Međutim, ispostavilo se da ovo nije bila ljubav za ceo život, a Omar i Faten razišli su se 1966. godine, a formalno razveli 1974.
Glumac se više nije ženio, a jednom prilikom je rekao da se posle razvoda od Faten nijednom nije zaljubio u neku ženu. Ipak, pre zvaničnog razvoda, bio je u vezama sa glumicama Pet Šijan i Dodi Maršal, kao i s jednom velikom zvezdom.
Preminuo je 10. jula 2015. godine, manje od šest meseci nakon smrti njegove bivše supruge Faten.
Pogledajte prilog 1326052
Pogledajte prilog 1326053
Za mene najlepsi muskarac na ekranu svih vremena!
I vrlo, vrlo pametan, matematicar, fizicar, pokeras.
Ima muskaraca koji nakon sloma braka vise u brak ne ulaze.
Medjutim, bojim se da je Omar bio prilicno sklon avanturama, lista zena je beskrajna i nije uvek o njima lepo govorio.
Pamtim i da vanbracnu decu nije priznavao. Tezak covek.
Volimo onoliko puta koliko nam se posreci da sretnemo osobu u koju se bez zadrske zaljubimo. Mozda je sreo i on, samo se nije vise zenio.
P ckajte drustvo, sta bi sa svim onim kampanjama na temama ovde da je muskarac stabilan, veran, ozbiljan, radan, posvecen, bla bla a ovo macan, 50 zena iza sebe, raspikutja, pokeras, a pametan.. Hebala bi.
Ovo "da ti kaze tetka nesto" daje neki "porodicni" vajb.Da ti kaže tetka nešto
Mlad si i kakvo crno ostajanje sam, ima dosta zlobe to je tačno ali ima i dosta finog svijeta
Za mlade ljude je velika šteta i promašaj ostati sam
![]()
Super. Dajte mi listu imena i brojeva, pa cu da se bacim na posao. Mala salaTo bi bila šteta. Znam dosta žena i devojaka koje obožavaju životinje pa verujem da ćeš među njima naći srodnu dušu.
Da, ukoliko imaš sex s njimaRacunamo li kucne ljubimce?![]()
Nemam, a niti zelim da imam.Da, ukoliko imaš sex s njima
Onda ne računaš.Nemam, a niti zelim da imam.
Onda ne računaš.
Ne računam ni ja.
Mada...
Ruki, jel se ovce računaju u kućne ljubimce? @Miris Pokošene Trave
Pitam za druga, a po tvom niku bih rekao da se razumeš u seno i to...