Omanji problem sa Outlookom

wild_child

Elita
Poruka
18.479
Odmah da se izvinim,nisam sigurna da ova tema pripada ovde ali cisto me zanima jedna stvar.Kada otvorim outlook i on mi pokaze da ima da skine 4 nove poruke,bez problema skine prve dve ali onda jednostavno zablokira.Tj nece da ih skine i baca poruku Your server did not respond...would you like to wait blah bla.....i te dve poruke uopste ni ne skine.Ako ga iskljucim i ponovo otvorim Outlook on mi ponovo skine one poruke koje sam vec primila a trecu i cetvrtu opet ne skine..i tako ukrug.Zbog cega se ovo desava.Konekcija je ok.

Najverovatnije ti je neko poslao nesto veeeeeeeliko i to ti je ta treca poruka. Najbolje da nekim programom za pristup mail serveru obrises tu trecu poruku dok je jos gore i bice sve ok. Na primer na Eunet-ovom sajtu imas programcic Magic Mail Monitor koji odlicno resava takve probleme.

pozdrav

PS Valjda nece sada da ispadne kako reklamiram eunet?

Ja ne poznajem te provajdere ali je jedna dosta losa stvar svih provajdera da na svojim stranicama nemaju opciju WEB MAIL.. Ukoliko ima opcija web majl na tvom provajderu odes lijepo na stranicu i otvoris svoj nalog na veb majlu i pogeldas sta to ima sto ti ne mozda da dodje preko mail klijenta.. Ukoliko ti je potrebna poruka koja je kriticna downloaduj je sa web maila i jednostavno je posle toga izbrisi i ostale poruke bi trebalo da prodju bez problema.. Dakle na web mail opciji mozes (ukoliko je podrzana taopcija) da pregledas svoje pristigle poruke a da ih ne uzimas na racunar.. Pokusaj sa tim pa se javi.. Ukoliko stranica nema opciju web mail onda ima programcica koji to odradjuju ali sad ne mogu da se sjetim ni jednog jer samo sam jednom davno imao takav problem dok moj provajder nije stavio opciju web mail na stranicu.. Poz.

Back