Оливера Ковачевић, анти-српска водитељка

Liricki Genocid

Početnik
Poruka
28
Оливера Ковачевић новинарску каријеру започела у ,,Политици" где је хонорарно писала текстове. Затим непозната новинарка преко ноћи постаје водитељка на ,,Пинк" телевизији, потом се у њеној емисији ,,Клопка" појављује Богољуб Карић који је јавно купује у тв емисији и прелази на ,,БК" телевизију. Затим чувена водитељка диже себи цену тако што се слика гола за ,,Плејбој" дуплерицу и насловну страну. Гаси се ,,БК" телевизија и преко ноћи Оливера Ковачевић добија посао у ,,Радио телевизији Србији (РТС-у)".
Тајна успеха Оливере Ковачевић је упадање у реч гостима, кратко речено неваспитање. Обично свака њена емисија је антисрпска и пљује све што је српско, а ради на државној телевизији коју смо ми грађани Србије годинама издржавали плаћајући тв претплате. Она у емисији поставља птиња и даље одговоре, пљује по генералима који су се борили за ову земљу, уздиже Муслимане, Хрвате, Албанце и сву господу који мрзе Србију и све што је Српско.
Особа која не уме да одржи ред без урлања у студију и упадања у речи гостима, не заслужује да ради на државној телевизији.
На РТС-у требају да раде најбољи и најкултурнији водитељи, јер ипак је то државна телевизија националне фреквенција коју гледа читава Србија. Требају људи да поштују колеге који су изгубили животе током бомбардовања Србије, а не као госпођа Оливера да разваљује на сва уста да смо и заслужили бомбе над главама и ратне сирене.
Госпођа Ковачевић још није радила само на телевизији ,,Б 92" желим јој од свег срца да што пре потражи посао тамо.

Црвена ваштица. Највише воли да зове историчаре и онда хистерише ако није по црвеној историји.
Мада често обрађује занимљиве теме, анкете су јој дибидус глупе, по њима Срби никад не знају речи химне, боје заставе, историју, најгледаније су курсџије.

Мислим да је дијагноза: хистерија.

Црвена ваштица. Највише воли да зове историчаре и онда хистерише ако није по црвеној историји.
Мада често обрађује занимљиве теме, анкете су јој дибидус глупе, по њима Срби никад не знају речи химне, боје заставе, историју, најгледаније су курсџије.

Што се тиче анкете од вечерас (колико Срби познају земљопис својих јужних крајева), ..мислим да реалистична.
Немогуће да она лично анкетира људе.

Nego kako je? Uzmi sam pa anketiraj na ulici radi zabave. Rezultati ce biti porazavajuci kako god formulisao anketu.

Једна од најгорих водитељки уопште. Толико непоштовања гостију, тенденциозности у расправама и латентне агресије при негодовању ставова гостију ја ни у једној другој емисији тог типа нисам видео.

Оди у Приштину пошто и у Приштини влада демократија, па пљуј по Харадинају и Тачију, да видиш шта је демократија. Европа нас и Албанце са Косова третира на исти начин, можда по речима Кетрин Ештон влада већа демократија у Приштини него у Београду.

Једна од најгорих водитељки уопште. Толико непоштовања гостију, тенденциозности у расправама и латентне агресије при негодовању ставова гостију ја ни у једној другој емисији тог типа нисам видео.

Brate nisi gledao Sanju Marinkovic, posle njene emisije dodjeti da se upucas u vuglu. I dan danas me u nocnim morima proganja njezin histericni smeh...

potajno obožavaj

Da si rekla Petra Cvijić pa ajde.

tumblr_m83cusldAi1ruuc0r.jpg

Pa gospodo VI STE CRVENI, a ne Olivera....

U demokratiji (u Srbiuji je demokratija, barem formalno) SVAKO IMA PRAVO DA KAZE STA ZELI.

A da za to ne bude SANKCIONISAN.

SLOBODA GOVORA JE SVETINJA!

SVACIJA!

Samo se crveni toga groze, pa ma se smatrali demokratama.....

Не може свако да прича шта оће ни у једној држави. Ајде причај на тв-у против Чавеза па ћеш да видиш за колико ће да ти покуцају на врата.

Не може свако да прича шта оће ни у једној држави. Ајде причај на тв-у против Чавеза па ћеш да видиш за колико ће да ти покуцају на врата.

Ne postoji NI JEDNA GADOST koju opozicionari nisu rekli za Caveza u Venecueli.

I nikom nista.

Demokratija, pa to ti je....

Ali i nemas nekog kvalitetnog voditelja za teme o politici. Uopste to su neki trendovi ,kao duhoviti ,kokete, da se dopadnu publici. Bio nekad voditelj koga sam voleo ali ne tog tipa ,zvao se Svetolik Mitic.,vodio je emisiju Vremeplov.

I nikom nista.

Али та опозиција није убијала Чавезове полицајце и војнике па још на националној телевизији бранила исте.

I nikom nista.

Какве везе демократија има са државотворношћу. То је била тема вечерашње емисије. Да ли смо држава која поштује себе и своје законе, или не.

Back