frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Apsolutno si u pravu.
Svuda su Tadićevi ljudi.
Ali sa ovim počinje čišćenje.
Očekuj u naednim danima ostavku Radisavljevića i imenovanje novog. Od ovoga počinje čišćenje države.
Tihi, to se tako radi.
Твој коментар на ово?
Vučić: Radne grupe će nastaviti rad kao do sada
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef Biroa za koordinaciju rada bezbednosnih službi Aleksandar Vučić izjavio je danas da će specijalne radne grupe koje se bave borbom protiv korupcije i organizovanog kriminala nastaviti rad kao i do sada.
Kako mediji prenose, deo policije nezadovoljan je postupanjem specijalnog tužioca Miljka Radisavljevića u slučaju nekadašnjeg ministra Olivera Dulića, koji je nakon četvorosatnog ispitivanja u Tužilaštvu juče pušten kući.
Vučić je na konferenciji za novinare u Palati Srbije posle sastanka sa pripadnicima specijalnih radnih grupa za borbu protiv organizovanog kriminala, rekao i da nije čuo primedbe na rad specijalnog tužioca Miljka Radisavljevića.
"Pripadnici radne grupe će nastaviti svoj posao da rade u skladu sa zakonom kao što su radili do sada. Ja nisam čuo nijednu direktnu primedbu (na Radisavljevića). One koje sam čuo, o njima jesmo razgovarali i mi ćemo te probleme, kao država umeti da rešimo", rekao je Vučić.
Vučić je istakao da je razgovarao sa velikim brojem pripadnika policije koji vode borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala i da niko ne može da omalovaži njihov rad.
On je, takođe, naglasio da niko ne može da vrši pritisak ni na rad Tužilaštva.
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/vucic-radne-grupe-ce-nastaviti-rad-kao-do-sada/

)