Oliver Dulić priveden, pa pušten

Zašto Pajo ne možeš da budeš prosečan čovek? Nisi svestan kako bi ti život bio lep. Sad bi bio gladan, bez izgleda da se ogreješ preko zime koja dolazi, a da ne govorimo o izgledima da decu u leto odvedeš na more i da ih iškoluješ kako dolikuje, ali ZATO bi ti grudi bile pune ponosa dok slušaš Aleksandra Vučića, ko da je oslobodio zemlju od Turaka ili Austrougara najmanje, a ne izveo predstavu za prosečnog čoveka... Toliko bi bio srećan, da bi zaboravio i na Kosovo i na Srbiju i na sve druge konkretne probleme ..., čak više ne bi tražio ni da se vrate pokradene pare ..., samo nek su nama grudi pune ... :sad2:

nikad nisam bio niti cu prosecan covek....ja sam radarac...vidim i kroz maglu i kroz oblake...

Pozivao se ali smo svi svedoci da ga se pred kamerama odrekao.
Mislim da nema ništa loše u tome što se predomislio.

Nema tu hocu kakim necu kakim,,zasto se nije odrekao u policijskoj stanici
imuniteta nego pred kamerama?Skupstina ne bi trebalo da zaseda i trosi nase pare,
a sta znaci Dulicu reci ako me budu zadrzali u pritvoru (karikiram) nece biti posteno
prema njemu jer su i drugi privodjeni pa pusteni da se brane sa slobode.
Mora biti u zatvoru nekoliko meseci kako ne bi uticao na svedoke dok sudjenje ne bude pocelo.

i ne samo njemu, ima tu još kandidata :rtfm: treba očistiti Srbiju od nacističko - separatističko - autonomaške krmadi :rtfm:

Nenad-%C4%8Canak-u-uniformi.jpg

bojan+pajtic.jpg
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:zag:

pa mogli smo svi da napravimo belešku, nas 7 miliona koji smo bili svedoci da ga se odrekao
e jesi glupa pa da se nije pozvao na imunitet bio bi priveden i zadržan i ispitan kao i svi ostali uhapšeni , pošto se pozvao na imunitet , ljudi su napravili zapisnik koji je on morao (možda je i odbio) da potpiše uz prisustvo barem dva policajca koji su trebali da ga privedu.
AKO SU PANDURI ZAPISALI DA SE POZVAO NA IMUNTITET ONDA ĆU VEROVATI NJIMA A NE dULIĆU KOJI DVA DANA POSLE KASNIJE DA MU NE TREBA IMUNITET.
oVAKO JE NAJBOLJE , UZELI MU IMUNITET I ON SE VIŠE NE MOŽE POZIVATI NA ISTI .

Nema tu hocu kakim necu kakim,,zasto se nije odrekao u policijskoj stanici
imuniteta nego pred kamerama?Skupstina ne bi trebalo da zaseda i trosi nase pare,
a sta znaci Dulicu reci ako me budu zadrzali u pritvoru (karikiram) nece biti posteno
prema njemu jer su i drugi privodjeni pa pusteni da se brane sa slobode.
Mora biti u zatvoru nekoliko meseci kako ne bi uticao na svedoke dok sudjenje ne bude pocelo.

Ja mislim da je bila u pitanju jedna velika predstava za narod i ništa više.

Zašto?

Činjenica br. 1

Pozvao se na imunitet, kako kažu u Subotici, gde su pokušali da mu uruče poziv za saslušanje.
Pozivi za saslušanje obično se uručuju ranije i to najmanje 24 sata ranije, a tek ako se ne odazoveš, dolaze po tebe.
Aj da kažemo da su se plašili da ne zbriše pa su zato poslali i poziv i prevoz odjednom, mada teško da Duliću nije javljeno unapred, sve što se unutra dešava, ipak se radi o Miljku Radisavljeviću. Ali činjenica je da se pozvao na imunitet, to je i sam potvrdio.

Činjenica br. 2

Pred kamerama i najmanje dva miliona građana Srbije koji su gledali obraćanje iz Skupštine, odrekao se imuniteta i rekao da Skupština nema potrebe da se sastaje. U tom momentu izjavljuje ŠTA ?? Dobio sam optužnicu ... :eek: Želeo sam da dobijem priliku da se na ovoj konferenciji obratim i novinarima deli ŠTA ?? Zaključak vlade Srbije iz pretodnog perioda koji je potpisao Ivica Dačić, da nema nezakonitosti u slučaju NUBA :eek: Kako je Oliver Dulić znao koji papir treba da ponese na konferenciju za štampu? kako je Oliver Dulić znao za šta ga konkretno optužuju, kad se po novinama provlači za brojne slučajeve ... ??

Činjenica br. 3

I pored toga što svedočenje 2 milona svedoka vredi više nego bilo kakva izjava nasamo na papiru ... jer to se može pobijati iz više razloga, Skupština ipak koristi svoju prvu sednicu redovnog :confused: zasedanja, da raspravlja o imunitetu Olivera Dulića ..., imunitetu kojeg se odrekao pred celom državom i narodom ?? Zašto ?? Zato da bi naprednjaci mogli pred narodom da potvrde, ko je zaslužan za ovo hapšenje ... koje to u stvari i nije. Po meni, umesto hapšenja dobili smo medijsku farsu, skupštinsku farsu i kao i obično, jedno NIŠTA.

kad hapse dulica ?

onaj drobnjak iz puteva i onaj dulicev zamenik su rekli u muriji da su sve sto su radili radili po nalogu dulica

mislim da je to dovoljno za 30 dana istrazne prdekane minimum

Oliver Dulić priveden

I evo već tri dana čitam ovaj naslov , a Oli nam maše sa raznih naslovnih stranica slobodniji od vrapca na grani ispod prozora.

Šta još treba da se desi da on stvarno bude priveden ili da neko promeni bar naslov teme ?

prodje petak---a niko nije uhapsen...

Ništa od privodjenja . :(

ma sta da cekam..?? sta je taj sve nalagao od kad je u politici i sad da mu verujem...naosnovu cega..??

Zašto Pajo ne možeš da budeš prosečan čovek? Nisi svestan kako bi ti život bio lep. Sad bi bio gladan, bez izgleda da se ogreješ preko zime koja dolazi, a da ne govorimo o izgledima da decu u leto odvedeš na more i da ih iškoluješ kako dolikuje, ali ZATO bi ti grudi bile pune ponosa dok slušaš Aleksandra Vučića, ko da je oslobodio zemlju od Turaka ili Austrougara najmanje, a ne izveo predstavu za prosečnog čoveka... Toliko bi bio srećan, da bi zaboravio i na Kosovo i na Srbiju i na sve druge konkretne probleme ..., čak više ne bi tražio ni da se vrate pokradene pare ..., samo nek su nama grudi pune ... :sad2:

nikad nisam bio niti cu prosecan covek....ja sam radarac...vidim i kroz maglu i kroz oblake...

I tako...zatresla se gora - rodila se mečka za naivne :aha:

Ili smo nas nekoliko ćoravi i pored očiju ili su svi ostali zaslepljeni šarenom lažom al' se meni čini da će ovaj proći potpuno isto k'o Janjušević i Kolesar , Rašeta , nemoćni Lale Agrokomerc itd.

A beše lepo dok nas je lagao...ups, dok slušamo kako nas laže i čak ni ne pocrveni dok to čini :aha:

Back