Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.275
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zasto, ali ja sam tipovala da ce Sutanovac prvi da zglajzne...valjda zato sto mi je odvratan..![]()

neće Tihi , posle ovoga će poslovanje cele familije dulić biti provučeno i proceđeno ispod mikroskopa , a čim im nađu nešto ima da svi zglajznu u bajbokanu kao masniAfera „optički kabl“
Dulić će na prevaru uzeti 20 miliona evra?
neće Tihi , posle ovoga će poslovanje cele familije dulić biti provučeno i proceđeno ispod mikroskopa , a čim im nađu nešto ima da svi zglajznu u bajbokanu kao masni
Isto treba ispitati kako je moguce da Duliceva firma dobije na 95% tendera za nabavku racunarske opreme za vladu Srbije.
Sam taj procenat dokazuje da je u pitanju tezak kriminal. A Duliceva firma nit je uvoznik racunarske opreme nit je nesto poznata na nasim prostorima.
SRBIJA
Pošteno mu sudite pa da ga pustimo.
Sto je najgore, on je valjda lekar?
Sta ima da se bavi uvozom optickih kablova (ako ne misli da "muva" i krade)?
da on je lekar ortoped.
Pa vidis ovo ti je srbija ovde je sve moguce kad si politicar iz DS-a.
Pa onda je i zasluzio "corku".
Ovo je tek pocetak.Hapsenje Dulica otvorice mnoga pitanja koja ce dokazati ko je sve jos iz vrha bivse vlasti ucestvovao u mahinacijama i malverzacijama.Dulic svakako nije sam ucestvovao u tome!
Naravno da jestesamo se pitam ko je sledeci?
Ne moze niko da me ubedi da je sve to uradio bez znanja, odobrenja i "ugradnje" ostalih velikasa iz vlade i DS-a.
Ovde mora biti masovnog hapsenja.
Oliver dulić priveden ali nije pritvoren , pušten pošto se pozvao na poslanički imunitet , sa njim uhapšeno još bar tri osobe. među njima i bivši zamenik Dulića javljeno na RTS.
posle 5 oktobra dvehiljadite izgleda da je ipak svanuo i 6 oktobar- nažalost dvanaest godina sa zakašnjenjem
Verovatno bi klupko pocelo da se odmotava da se nije pozvao na poslanicki imunitet. I eto kako stranke na mala vrata stite kriminal, a i mi zajedno s njima putem losih zakona. Treba ukinuti polanicki imunitet.
Dakle, cak i sama zakonodavna vlast je kriminalizovana i korumpirana.
Verovatno bi klupko pocelo da se odmotava da se nije pozvao na poslanicki imunitet. I eto kako stranke na mala vrata stite kriminal, a i mi zajedno s njima putem losih zakona. Treba ukinuti polanicki imunitet.
Dakle, cak i sama zakonodavna vlast je kriminalizovana i korumpirana.