Oliver Dulić priveden, pa pušten

Dulić: Ljudi, čuvajte se, ja sad idem
Autor: M. D. | 08.10.2012 - 10:45:00h |
Bivši ministar prostornog planiranja Oliver Dulić poslednji put se obratio javnosti neposredno pred početak sednice Administrativnog odbora na kojoj će mu biti oduzet poslanički imunitet. On je u društvu celog poslaničkog kluba DS-a u parlamentu rekao da je ta sednica bila nepotrebna, jer nije ni planirao da se više poziva na imunitet.

51612-oliver-dulic-ispred-zgrade-siv-a-061012-ras-foto-milorad-milankovic-9.jpg

- Čim me policija pozove, odazvaću se pozivu. Nema ni jednog razloga da me zadržavaju. Ako me zadrže, to će značiti da se politički progon i maltretiranje nastavljaju... Ljudi, čuvajte se, ja sad idem - poručio je Dulić svojim kolegama iz DS-a i najavio da sad ulazi u medijsku ćutnju.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: Nece tebe Olivere vise niko zvati,nego spremi cesljic i cetkicu za zube i cekaj milicajce da dodju da te uhapse :super:

Dulić: Nema potrebe da me policija juri po gradu, pojaviću se gde kažu

Skupština nije imala potrebe da se sastaje, jer sam se još u subotu javno odrekao poslaničkog imuniteta. Ovo je nepotrebno trošenje državnih resursa čiji je cilj da se napravi cirkus protiv političkog protivnika, izjavio je pred početak sednice Skupštine Oliver Dulić

Gde se odrekao, u Blicu? ili na B92? Ovo još jednom pokazuje aroganciju žutih mafijaša. Ako je imao nameru da se odriče poslaničkog imuniteta to se radi dopisom ili pojavljivanjem na sednici Skupštine.

Шта фали старом Ршуму? Он је исправан човек,нијео онај свињац за њега!
Да у скупштини седе људи попут Љубивоја Ршумовића било би нам свима боље!

Na žalost, podsetio si me sad, za Ršuma već dugo kolaju ružne priče da je u vrhu takozvane "prosvetarske mafije", a u vezi sa hiperpdrodukcijom udžbenika - izmeni se redosled poglavlja ili par rečenica od prethodne godine i opa, mora da se štampa potpuno novi udžbenik sa novom cenom i novim autorom...
Tako barem kolaju priče, ne želim da verujem... :(

Na žalost, podsetio si me sad, za Ršuma već dugo kolaju ružne priče da je u vrhu takozvane "prosvetarske mafije", a u vezi sa hiperpdrodukcijom udžbenika - izmeni se redosled poglavlja ili par rečenica od prethodne godine i opa, mora da se štampa potpuno novi udžbenik sa novom cenom i novim autorom...
Tako barem kolaju priče, ne želim da verujem... :(

Ršum pravi ršum u štamparstvu ?
Izgleda da ni on nije gadljiv na lovu ?
A,ovamo,bajagi,dečje pesmice....

Pa kako misliš? Da je uzimao samo za sebe?

Ocigledno je bilo da nije bez necijeg znanja to radio, ali da se pravi ovolika buka oko njegovog hapsenja od strane svih poslanika DS znaci da je stiglo naredjenje od celog vrha(Djilas-Pajtic-Tadic) da se sve opstruira sto se ne bi radilo da nisu u pitanju velike pare i da Dulic zna dosta vise o sadasnjem rukovodstvu sto moze da bude izuzetno zanimljivo.

Back