Jeste,gledah malopre,ima jakog trenera.Aleksandra Perisic u polufinalu tekvondo !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste,gledah malopre,ima jakog trenera.Aleksandra Perisic u polufinalu tekvondo !!!
razbila jeAleksandra Perisic u finalu,tekvondo
Medalja nova, nocas finale
Pobjedila ubjedljivo kineskinju
razbila je
shvatio sam pravila još dok je mandićka razbijalaDa u dvije runde,za ljude koji ne znaju pravila tekvondoa
Tekvondo pravila:
Ukupno i najvise imate 3 runde u tekvondou.Svaka runda traje po 2 minuta i u svakoj rundi se skupljaju poeni.Ko ima vise poena u jednoj rundi taj je pobjedio tu rundu.Npr danas je polufinale kineskinja izgubila obije runde tako da nije bilo potrebe da se odrzi 3 runda jer se igra u 2 dobijene runde.
Udarci se vrednuju - Udarac pri tijelu 1 poen udarac u tijelo klasican je 2 poena a udarac u glavu vrijedi 3 poena
pre toga neku šampionku sa Tajlandarazbila je
malo teže al kineskinju rasturipre toga neku šampionku sa Tajlanda
jbg srebro ali svaka čast!ajmo zlato
Aleksandra![]()
realno bila bolja Mađarica u finalu
jeste ali treba doći do finala i to je ogroman uspeh. mi to olako shvatamo.realno bila bolja Mađarica u finalu
ja rekoh svaka čast!jeste ali treba doći do finala i to je ogroman uspeh. mi to olako shvatamo.

ma uopšteno sam pisaoja rekoh svaka čast!![]()

Sezdeset hiljada evra svakome i penzija kad budu imali godina za to,na sta li ce potrositi pare?