pop80
Elita
- Poruka
- 16.497
od prošle godineNe pratim vaterpolo, ali sam video da gubimo od Australije cak 6-0. Od kada su nasi vaterpolisti ovako losi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od prošle godineNe pratim vaterpolo, ali sam video da gubimo od Australije cak 6-0. Od kada su nasi vaterpolisti ovako losi?
Zna li se zasto? Mi smo od njih prakticno imali garantovanu medalju na OIod prošle godine
Ne balavi.kad su ugasili Partizan ugasili su i srpski vaterpolo
6:1 sad poluvreme.Ne pratim vaterpolo, ali sam video da gubimo od Australije cak 6-0.
Nesto se desilo bilo je vrlo ocigledno al' se cutalo i Deki je dao otkaz.Od tad nije kao pre i hajde sto nije,al' atmosfera je pala u vodu.Od kada su nasi vaterpolisti ovako losi?
promena generacija a u međuvremenu se ugasio VK Partizan koji je bio rasadnik talenata i iz koga je reprezentacija uzimala 90 % igračaZna li se zasto? Mi smo od njih prakticno imali garantovanu medalju na OI
pa to mi nije jasno, ako je Partizan bio rasadnik talenata, sigurno su dobijali pare od prodaje? Kako onda da se ugasio klub?promena generacija a u međuvremenu se ugasio VK Partizan koji je bio rasadnik talenata i iz koga je reprezentacija uzimala 90 % igrača
Nešto ne stima od kad je Deki (za one koji ne prate https://sr.m.wikipedia.org/wiki/ДатотекаZna li se zasto?
Pre smene generacija i Dekijevog odlaska.Mi smo od njih prakticno imali garantovanu medalju na OI
Zato što su bili bahati i mislili su da su jedini u regionu,da ne postoji nijedan drugi klub.Otimali,krali,postavljali ultimatume mladim igračima,dobijali besplatne bazene na korišćenje,ništa nisu plaćali a onda kada je došlo na naplatu i kada su klincima skinuti okovi sa nogu i ruku,onda je počeo i ovaj sektaški klub da propada i sasvim realno da se gasi.pa to mi nije jasno, ako je Partizan bio rasadnik talenata, sigurno su dobijali pare od prodaje? Kako onda da se ugasio klub?
Ovo može da proguta samo nekakav bilmez kao što je ovaj pop.jbg psihopata Vučić veliki navijač Crvene Zvezde ubacio neke svoje indijance u klub da nas uništi
isto je i sa fudbalom
jedino se u košarci držimo kolko tolko
https://sportal.blic.rs/sportske-ve...veo-epski-vaterpolo-potop/2024040807515556521
krenuće krac na boljeНакон што се након Олимпијаде 2021-е године опростила једна фантастична генерација, седморица вазерполиста који су били окосница те репрезентације, услиједила је празнина. Смјена генерација је неизбјержна, но ватерполисти који су требали попунити тај период током смјене генерације, они рођени 92-97.године, предвођени Николом Јакшоћем и Душаном Мандићем нису тај квалитет да би наставили оно што је нација научена само на успјехе очекивала.
Зато слиједе скромнији резултати задње три године, тренутно не можемо парирати водећим ватерполо силама, Шпанији, Мађарској и Италији, тешко држимо корак са Грчком и Хрватаском а ту је и нова ватерполо сила у најави, Француска, уз Сједињеене Джаве и Аустралију које имају велику популацију и добру базу за селекцију врсних ватерполиста.
Ипак, нема разлога за бригу, појављује се нова генерација у годиштима 2003-6.године, који су већ остварили изванредне успјехе у такмичењимка млађих категорија. Тако да је ова олимпијада пала у том периоду када је једна изузетна генерација отишла а нова није стасала.
Сам пласман у четвртфинале биће огроман успјех, ако се не деси, није трагедија. Ствари ће за српски ватерполо кренути на боље како буде наредних година стасавала нова генерација ватерполиста рођених 2003.године и касније, већ на олимпијади 2028.године очекивати је бољи разултат.
Za tri godine od zlata do ovoga, neverovatnoNe znam, stvarno je tragicno da se useru u sport u kojem imamo dugu tradiciju osvajanja medalja. I ranije su vrsene smene generacija pa se ovo nije desavalo
Pratim ovaj sport dugo i toliko su medalja doneli da nije vazno sta ce biti na dalje.Након што се након Олимпијаде 2021-е године опростила једна фантастична генерација, седморица вазерполиста који су били окосница те репрезентације, услиједила је празнина. Смјена генерација је неизбјержна, но ватерполисти који су требали попунити тај период током смјене генерације, они рођени 92-97.године, предвођени Николом Јакшоћем и Душаном Мандићем нису тај квалитет да би наставили оно што је нација научена само на успјехе очекивала.
Зато слиједе скромнији резултати задње три године, тренутно не можемо парирати водећим ватерполо силама, Шпанији, Мађарској и Италији, тешко држимо корак са Грчком и Хрватаском а ту је и нова ватерполо сила у најави, Француска, уз Сједињеене Джаве и Аустралију које имају велику популацију и добру базу за селекцију врсних ватерполиста.
Ипак, нема разлога за бригу, појављује се нова генерација у годиштима 2003-6.године, који су већ остварили изванредне успјехе у такмичењимка млађих категорија. Тако да је ова олимпијада пала у том периоду када је једна изузетна генерација отишла а нова није стасала.
Сам пласман у четвртфинале биће огроман успјех, ако се не деси, није трагедија. Ствари ће за српски ватерполо кренути на боље како буде наредних година стасавала нова генерација ватерполиста рођених 2003.године и касније, већ на олимпијади 2028.године очекивати је бољи разултат.
Pratim ovaj sport dugo i toliko su medalja doneli da nije vazno sta ce biti na dalje.
Nisu ispostovani nacionalnim vaterpolo stadionom ni muzejem sa replikama medalja.
Nisu ni mnoge druge nacine poslovno.
To sto hoce da predstavljaju nasu zemlju je ravno cudu kad se pogleda koji tretman imaju i kako se prema njima ophode a kako bi to trebalo.da bude.
Ali je mnogo zao sto Ćuk ima tezak izraz lica,kao da se opet desava nesto.
Ne tako fino i ne za javnost.