Olimpijske Igre Pariz 2024

Pitanje je za to dokazivanje kako se vrsi i ko ga je vrsio i kad je izvrseno i da li oni uopste prihvataju te tadasnje provere. Verovatno da im po pravilima to nista ne znaci, ali to su neki nedostaci koji ce se verovatno ispravljati u buducnosti, moze se reci da je u pitanju greska sto nisu spremni na to, ali siguran sam da ne postoji nikakva namera ili zavera, vec je u pitanju sto bi se reklo rupa u pravilima...
IBA = Zvanicna internacionalna bokserska afederacija je vrsila testove prosle godine. Posto to ne odgovara trenutnom establismentu, olimpijski komitet je izbacio IBA i oduzeo im pravu da kontrolisu i organizuju boks meceve na ovim olimpijskim igrama i za to su zaduzili brzo sklepani Paris Boxing Unit (PBU), organizaciju koju je olimpijski komitet stvorio. PBU ima znatno opustenija pravila koja dozvoljavaju ovakve stvari da se dese.
Sve upucuje na trans lobi koji vrsi pritiske na sve strane. A nakracu slamku izvlace zenski sportisti. Nema greske, sve je planski, s namerom.
https://www.theguardian.com/sport/a...-championships-cleared-to-compete-at-olympics
https://en.wikipedia.org/wiki/International_Boxing_Association
https://www.independent.co.uk/sport...nder-sex-test-failed-khelif-lin-b2588048.html

Nece to sigurno prolaziti u buducnosti, ako je istina da je to muskarac. Nema sanse da se to dozvoli u buducnosti....Ne znam cemu ta misao da se radi o nekakvoj zaveri, svim sportistima koji su menjali pol zabranjenl je ucesce u zenskim disciplinama na olimpijadi! Zasto ta vest nije prosla kod nas, niti je bilo i inace, ne znam, mada znam, ne donosi klikove i nema potreba da se to objavljuje...

Za ovog Alzirca sto ucestvuje na OI i takmici se protiv zena je dokazano da ima muski DNK, i zbog toga mu je zabranjeno da ucestvuje na svetskom prvenstvu.
Neka ucestvuje u muskom ako zeli,ako ne nista,ovo je NASILJE O.I.
A po glupavim pravilima olimpijskog komiteta, to njima nikakav problem ne predstavlja, vec samo gledaju sta pise u pasosu.
Ima veci broj muskih obelezja sto znaci muski skelet i musku jacinu istog.
Treba da se takmici sa muskima ako hoce.
Tako da, tu ima mnogo prostora za raspravu o tome ko i zasto dozvoljava da se zmuri na oko i dozvoljava da se nastavi ova nepravda.
Ovo je nasilje čisto,dovoljno je imati osnove zdravog razuma da se shvati.

Poslednja izmena:
Nece to sigurno prolaziti u buducnosti, ako je istina da je to muskarac. Nema sanse da se to dozvoli u buducnosti....Ne znam cemu ta misao da se radi o nekakvoj zaveri, svim sportistima koji su menjali pol zabranjenl je ucesce u zenskim disciplinama na olimpijadi! Zasto ta vest nije prosla kod nas, niti je bilo i inace, ne znam, mada znam, ne donosi klikove i nema potreba da se to objavljuje...
Ako su zabranili ucesce osobama koje su menjale pol, onda su trebali zabraniti i osobi sa muskim DNK da ucestvuje u zenskoj konkurenciji.
Ovako izgleda da se olimpijskom komitetu nisu dopadale odluke internacionalne boskerske federacije, pa su ih sutnuli u fazonu "Ne svidja nam se vase misljenje!"
Ceo svet je nezadovoljan ovime sto se zbiva na OI. Mora se mnogo ozbiljnije pristupiti ovome, jer ovo je blamaza!

Tabela najboljih nacija na Oi 2024

Kina 11 zlatnih medalja
Francuska 8 zlatnih medalja
Japan 8 zlatnih medalja
Amerika 7 zlatnih medalja
Australija 7 zlatnih
Britanija 6 zlatnih medalja
Koreja 6 zlatnih medalja
Italija 3 zlatne medalje

Can,Ger,Rum,Nz, Ned - 2 zlatne medalje

Srb,Cro,Swe, Bel,Arg,Aze,Ecu,Slo,Rsa,Irl,Kaz - 1 zlatna medalja

Bez zlatne medalje su - Spanija, Brazil, Madjarska,Kosovo, Poljska,Meksiko,Turska, Svajcarska,Grcka,Slovacka,Kolumbija itd

Od 190 zemalja samo 24 zemlje imaju zlato na Olimpijadi 2024

Najbolje bi bilo da se sve ženske takmičarke kolektivno povuku sa takmičenja pa neka gospodin bude prvi olimpijac ikada koji je osvojio zlato bez borbe.

Meni je neshvatljivo da prave žene pristaju ulazit u ring sa ovim frikovima. Šta rade ti njihovi treneri, zašto im dopuštaju kada se zna koliko je to opasno. Olimpijske igre a ovakav cirkus. Kakvi bolesnici

Back