Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Ivana Maksimović kizo....streljaštvo..pratiš li olimpijadu uopšte????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi imamo jake selekcije u ekipnim sportovima, samo na Olimpijadi uglavnom biće iz velike želje zeznemo stvar. Kolakovic je kriv za poraz od Nemaca, sinoć nam je malo sreće falilo protiv Brazila. Nole, Milorad, Zorana, za dlaku...Možda nas iznenadi neko na koga uopšte ne racunamo, kao Ivana npr? Volela bih da još neko osvoji medalju ali ako se to ne desi nikom ništa, uživanje je bilo gledati naše sportiste u drustvu sa sportistima iz celog sveta kako predstavljaju svoju zemlju.Što neko reče, mnoge zemlje su brojnije od nas pa se nešto ne proslaviše. Ne računam Kinu i SAD tu se koristi sve i svašta i dozvoljeno i nedozvoljeno.
Da pratis OI, znala bi da Ivana vise ne puca, a poruku si pisala posto je uzela medalju, tako da ona vise ne moze nikako da iznenadi.Naravno, svaka cast na medalji, jedino pozitivno iznenadjenje za sada.
Izgleda da je i Mirosavljev ispao u kvalifikacijama, i to je to sto se tice streljastva.
Ostaje jos vaterpolo kao poslednja nada za medalju, sem ako se ne desi neko veliko iznenadjenje.
Čim sam napiso da nam dobro ide stigla drvena medalja u jedrenju...imamo 2 predstavnika od 6 u trapu (doduše ušli kao 5 i 6), ako i tu izvisimo fakat peh dan....
Kaj vam se dogodilo u ekipnim sportovima?![]()
Drugo zlato je tu!
Još rukometaši i one dvije seke što se dobro tabaju i to je to!!!![]()
Gledo sam finale! Kad mu zadnji hitac prije raspucavanja nije izletila meta,, al hladan ko špricer....Kakav kralj!!!
......(inače nikada nisam čuo za ovog lika, ali to je moja sramota
)
Ne sjećam se da je neki Istrijan uzeo olimpijsku medalju. Svaka čast, Novigrad se trese garant!!!!
I Glasnović odličan. Šesto mjesto vrhunski rezultat.![]()
Čim sam napiso da nam dobro ide stigla drvena medalja u jedrenju...imamo 2 predstavnika od 6 u trapu (doduše ušli kao 5 i 6), ako i tu izvisimo fakat peh dan....
Kaj vam se dogodilo u ekipnim sportovima?![]()