Appel
Iskusan
- Poruka
- 5.689
Deci bih još i progledao kroz prste, ali odraslim ljudima ne. Dakle, dao sam reč, i ispunio je.
Može...da se prethodno dogovore ko je taj, i da ga najave, a ne da imamo 55 voditelja.
Ne razumem kako neko ko je toliko dugo član foruma, a sada i moderator, može da misli da će ovakva tema uspeti na pdf. Politika... To je prvo.
Drugo, nikada neću ozbiljno shvatati razne ovakve forumske igrarije, sindikate, grupe za žalbe, levo, desno.
Ja ovde nisam da bih ikoga vređao, ali nisam ni da bih se igrao kao dete virtuelnih voditelja i lobista. Kad se tako nešto pojavi, normalna reakcija mi je zahebancija.
Ovde sam da bih stupio u razgovor, normalnu raspravu ili šalu (kad to smatram prikladnim), a ne da bih ikoga vređao. Za tako nešto ne bi trebalo kažnjavati, ali, u pravu si - upozorio si na vreme, pa ko hoće, nek se posluži.
Ja sam hteo, upravo zato što hoću da pokažem koliko je suludo praviti ovakve igrarije. Pa valjda je normalno očekivati da će se svako ko ima želju za tim uključiti u raspravu. To je poenta foruma (ili sam ja sve loše shvatio)...