Oli Ren: Crna Gora ubrzano ka EU

To je Milo podmitio par pacova i sad su svi srećni i zadovoljni.Niko ne razmišlja o onome što je pre
neki dan rekla Angela Merkel nego slušaju nekog bogalja.Verovatno je taj bogalj za pare a Milo iscelitelj.

Merkel je naknadno prilicno ublazila svoju izjavu...
ali upisano u programu je ostalo...pa i njima su uskoro izbori i ona zeli ostati kanzelarkom...:think:
i njima su drage fotelje kao i nasima ili mislis da se oni zrtvuju ?

Merkel je naknadno prilicno ublazila svoju izjavu...
ali upisano u programu je ostalo...pa i njima su uskoro izbori i ona zeli ostati kanzelarkom...:think:
i njima su drage fotelje kao i nasima ili mislis da se oni zrtvuju ?
Pa u redu.Ako je nekoga od njih briga ili ima interes da primi malu,zaostalu Crnu Goru,onda dobro.Ali ako kažu da im je prioritet Hrvatska ja im verujem iako me Hrvatska ni malo ne zanima odnosno ne vezuje me baš nikakva veza za nju...ovo da pojasnim da se tvoji sunarodnici ne uhvate tog ''ne zanima'' doslovce.

Poslednja izmena:
Ren: Crna Gora ubrzano ka EU
Blic - Pre 48 minuta

Crna Gora veoma efikasno sprovodi Privremeni sporazum i ubrzano se kreće ka Evropskoj uniji, ocenio je danas u Briselu evropski komesar za proširenje Oli Ren, nakon razgovora sa crnogorskim ministrom inostranih posova Milanom Roćenom, javili su podgorički mediji.

Ren je kazao da je učinak Crne Gore na evropskom putu značajan i dodao da su ocene Evropske komisije pozitivne.

"Napravljeni su pomaci u jačanju administrativnih kapaciteta i reformi pravsuđa, što je osnov za borbu protiv korupcije, ali i napredak na putu integracija. Ohrabruje me što su vlada, sve političke partije, civilno društvo i socijalni partneri posvećeni evropskoj integraciji Crne Gore", rekao je Ren.

Šef slovenačke diplomatije Samuel Žbogar veruje da će se Crna Gore brže od drugih država regiona naći u društvu najrazvijenijih, preneli su podgorički mediji.

==========
L I N K

da da da i turska se vec 30 godina ubrzano priblizava evropi.

Crna Gore brže od drugih država regiona naći u društvu najrazvijenijih e ova ti je biser

Back