- Poruka
- 15.014
ma gurbet ti si najpametniji..pa vidi kako glup nadimak imash kao glup si a u stvari si ti choek sa iskustvom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znam, gled'o sam svojim očima !!!gigule:ma ne otupi dok si normalna
kad otupi već si alkos, onda ti i špiritus prija...aj ja ko znam...ne, nego čula tako od nekih.
samo činjenica je da se čovek na svašta navikne
jednom ti rakija smrdi a već sutra je pijuckaš veselo, to je moj slučaj
sve je stvar mere... treba imati meru tj. treba znati kada treba stati... divim se sebi kako sam pametna al mi je dosadno pa pišem svašta

ajde bre šta pričaš, blamiraš me pred ovom decom, ako se dobro sećam a sećam se dobro ko slon, popila sam jednu rakijicukrvolok:Znam, gled'o sam svojim očima !!!![]()
?:ma dosadno je kad pisesh strejt...iza toga se krije neko zlo
kad pises onako da te svi mrze onda je to dobro.
Ja kad se "uflekam"...samo hitna moze da me "odfleka" ...Sa novim Arielom!Vragolasta Amfibija:meni se bas nesto prekjuce....i tako je i bilo...a sutradan mi je bilo tesko na poslu....pa sam vadila fleke govoreci da sam dobila...

Tebi to bas prska A! :-DVragolasta Amfibija:meni se bas nesto prekjuce....i tako je i bilo...a sutradan mi je bilo tesko na poslu....pa sam vadila fleke govoreci da sam dobila...
Ovo je istina, barem se svi na to žaleLePiaf:Najbolje se napijem onda kada ne planiram da cu se napiti. Kada izadjem "samo na jednu cugu".

Jbg, ja i kad sam strejt pišem tako da me svi mrze?:ma dosadno je kad pisesh strejt...iza toga se krije neko zlo
kad pises onako da te svi mrze onda je to dobro.

NE pitaj, strasno.Vragolasta Amfibija:veoma..:-D
a tebi? :-D

gigule:joj šta ovo treba da znači ... kaži mi molim te...
poslušaću tvoj savet ti si nepristrasna
...pa naravno da se napijem lepo - samo redje u kafani
@ frozenko : osh samnom?......frozen1982.:Nikada u zivotu se nisam napio.