olesiti se u kafani

e j avolim one mlechne likere i ta **** a volim i ono kad se deli rakija pa aj chashicu a shto da ne i drugu... ali nisam neshto odavno... jednom sam sama pila neki jak liker i tako josh poneshto. pomislila sam da je to pocetak alkoholizma ali za sada se nije razvilo
volim koktele samo se to placa vishe. a vino mi ej chesto bljak mada mozda s vremenom osetljivost na ukus otupi

ma ne otupi dok si normalna
kad otupi već si alkos, onda ti i špiritus prija...aj ja ko znam...ne, nego čula tako od nekih.

samo činjenica je da se čovek na svašta navikne
jednom ti rakija smrdi a već sutra je pijuckaš veselo, to je moj slučaj
sve je stvar mere... treba imati meru tj. treba znati kada treba stati... divim se sebi kako sam pametna al mi je dosadno pa pišem svašta

ma dosadno je kad pisesh strejt...iza toga se krije neko zlo
kad pises onako da te svi mrze onda je to dobro.

ma znam ja kad trba stati ali ne stanem...jedino kad su bash strogi... onda stanem a inace se tesko samokontrolishem :I ali ako me puste pa su strogi posle onda ih mrzim bolje da su strogi odmah.

eto otvorila sam dushu.

Одавно је примећено да рибе пурњају као смукови...

...али...седимо тако пре неко вече у једном клубу...дакле људи...од онога што је неколико риба попило те вечери (неколико шотића строх-апсинт-строх)...мени би требало пар дана да се опоравим...:shock:

...пратимо европске трендове...:lol:

gigule:
ma ne otupi dok si normalna
kad otupi već si alkos, onda ti i špiritus prija...aj ja ko znam...ne, nego čula tako od nekih.

samo činjenica je da se čovek na svašta navikne
jednom ti rakija smrdi a već sutra je pijuckaš veselo, to je moj slučaj
sve je stvar mere... treba imati meru tj. treba znati kada treba stati... divim se sebi kako sam pametna al mi je dosadno pa pišem svašta
Znam, gled'o sam svojim očima !!! :lol:

Kad smo već kod ove teme... Nisam se pošteno napijo, ima već 3 godine... A pre toga 3 godine ranije... Uzimajući u obzir trend, mislim da mi je uskoro vreme da se opet olešim... :lol:

krvolok:
Znam, gled'o sam svojim očima !!! :lol:
ajde bre šta pričaš, blamiraš me pred ovom decom, ako se dobro sećam a sećam se dobro ko slon, popila sam jednu rakijicu
tako se valja da se spere prašina iz grla i te fore... he he he

inače ne znam šta je ružnije da li kada se žena/žene napiju kada to (u)čine muškraci ili još groznije klinci ili klinke od 15, 17 ili 20 godina ...

ja sam se napiJo juce, i dan pre i dan pre... nista lepse nego kad se naroljas k'o covek pa ti sve lepo... i sutradan te vise ne boli glava... sta svi kao tu ne piju nista? sta vam je ljudi? pijte i veselite se!!! pa jos kad oplete harmonika... ili ispred prodavnice, jos bolje... a noga sama cupka...

Back