Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja bih volela da se nisam nikada napila,pa da sada uzmem jedno litru rakije (bljak) jer neznam kao sta je dobro,pa da se olesim kao nikada u zivotu...cisto malo za promenu.
mozete li da smislilte alternativu za ovo?
da li ima neki muskarac koji ne voli da pijanci?i kad najvise pijete -kad ste tuzni , ili ...?
zasto se toliko pijanci?
Vidi ovako....volim tu i tamo da mlatnem piće, dva, i čini mi se da mi za mrvicu više prija kada sam tužan ali to je sve.......zavisi šta je po tvojoj definiciji alkoholičar, ja lično ne smatram da je 2-3 pića dnevno alkoholizam niti neko alarmantno stanje. Najviše mi prija kada dođem mrtav sa posla pošto radim u kapitalizmu odavno da popijem piće da me spusti i za nijansu opusti i to je sve.........................a možda sam i promašio temu yebiga............8)
Kafana je ekstraesto gde mozes da se opustis i da pricas sa drugim ljudima...Striktno u kafanu idem jednom u 3 meseca na tamburase...A inace volim da odem do nekog kafica i popijem po koje pice... Nema nista lepse sa dragim ljudima kada se lepo zapijes...opustencija...Mislim retko koje musko se nije bar jednom u zivotu napilo...