Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pozdrav svima...
evo posle duzeg trazenja...nasao sam kombi VW T2b iz 1976 godine.Uvezen legalno 2000 godine od strane gastarbajtera i vozen ovde nekih 2000 km.Svi koji su videli uzivo do sad,nisu verovali,a ni ja sam da je sasija zasticena i bez trunke korozije i rdje,da je lim zdrav u svakom delu i da je sve fabricki,cak i radio.Sedista su imala presvlake i kad sam skinuo..ispod tako reci nova sedista.
Motor sve zamenjeno,servisna knjiga iz austrije i servis ovde.Vracene tablice 2007 god i od tad stoji kod dede.Pali na cvrgu....
Sve na njemu radi,ima i Vebasto grejanje.
Samo je boja matirala,pa sam polirao danima, i spolja i iznutra.
Sutra ga registrujem.Ne cuje se u kabini da motor radi takoreci,nisam ni ja verovao kad sam ga prvi put video, al evo nekih slika...
Jos ga "picanim"...trebace tapaciri pozadi i neki tepisi i tako...sitnice.
Deda se neckao dugo al sam nekako uspeo da ga ubedim da mi proda..

AKO NEKO IMA PREDNJI ZNAK HROMIRANI ILI BILO KAKAV, A DA JE OD OVOG MODELA NEKA JAVI.
i425133_P3260711.jpg

i425134_P3260713.jpg

i425135_P3260732.jpg

boja nije original!!!
farban je ovde,deda ga je prefarbao ovde iz ciste gluposti.Neko mu je ofarbao sa reparatur bojom i prilicno lose,ali dobro sta je tu je.nema sve bas idealno a to godiste.ja cu vec odraditi kako treba,kad za to dodje vreme.Za sada necu nista dirati.jednostavno je odlican.

boja nije original!!!
farban je ovde,deda ga je prefarbao ovde iz ciste gluposti.Neko mu je ofarbao sa reparatur bojom i prilicno lose,ali dobro sta je tu je.nema sve bas idealno a to godiste.ja cu vec odraditi kako treba,kad za to dodje vreme.Za sada necu nista dirati.jednostavno je odlican.

Koliko je bio para ako nije tajna?

Izgleda stvarno predivno, nek´ te duuuuugo sluzi... :ok:

Ma iskopao sam ga....bilo je tu ubedjivanja samo tako...
Deda mi rekao ako mi dosadi da mu vratim :whistling::whistling::whistling:,vratice mi sve pare sto budem ulozio..deda je prva liga.

Zavrsio sam sa poliranjem,jos krov ostao...
Ako stignem sutra cu da ga registrujem.

Данас пазарио испред Сајма:

ММ из 1968. и 1969.:

P4010001.jpg

Ауто Свет из 1980.:

P4010002.jpg

Проспекти:

P4010004.jpg

Књига из 1969., супер ствар за стицање техничке културе:

P4010005.jpg

Back