Kverta
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Desava se ... mozda se i kod nas naleti na tako nesto ...
... iza kaca za kupus ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupio bih oltajmera ili neki stari traktor
ako neko ima da ponudi tako nesto neka mi pise.
tako treba care.cim registrujem moj bagi dolazim da se sepurim. zivela bubaEvo, da se vratimo na temu...
U Beogradu vec godinu dana postoji sajt (a jos malo pa sa radom krece i klub) gde okupljamo sve nase (a i sire) zaludjenike za VW Bubom... Forumi, Galerije (posetioci mogu neograniceno ubacivati slike), Filmovi, Reportaze sa skupova, Tehnicki podaci i jos mnogo toga 8)
www.thegoldenbug.com
Bube svih godista, svi modeli ukljucujujci i Buseve, Gije, Karmane, T3 i T4, stare Porsche-e itd...
![]()
PS Na sajtu je moguce ubacivati slike, a od sledece nedelje se uvodi i kategorija koja ce pokrivati ostale oldtimere (nevezano za VW)
E pa ko voli, nek izvoli... Svi ljubitelji starih automobile (nevezano za marku i model), su dobrodosli!
Svaka čast na ideji!U potpunosti je podržavam jer sam veliki zaljubljenik u automobile (pogotovo u oldtajmere), a i lično posedujem jedan takav automobil.
imam bagi rucni rad.od bube pravljen.karoserija cela od gvozdja.sa ciradom za zimu.pravljen 2008. unikat !!! ako te zanima javi se na mail walerylup@yahoo.it beograd.saljem slike.pozdrav ljubiteljima buggy vozila.
tako treba care.cim registrujem moj bagi dolazim da se sepurim. zivela buba
Dobrodosli !
Nabavi mu poklopce za točkove nazad, kao što ide fabrički...Mnogo ga ulepšava...bar ja tako mislim...
Inače, kad smo već kod tih starih francuza, moji favoriti su:
Kad bi bio taksista, DS bi vozio
![]()
i ovaj šarmantni mališa - Renault Dauphine
![]()