Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DSC03720-1.jpg

Posle analize, ustanovljeno je da je u pitanju Lombardi.
Napravljen u manje od 200 primeraka. ;)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od moderatora:
Danas vide u Pinosavi tamo u glavnoj ulici (valjda je glavna) u jednom dvoristu dosta ajkula, bilo ih je 6 najmanje, a dve koje su bile ka putu su bile u extra stanju. Bio sam u prolazu i nisam mogao da poslikam...

Sad sam zvao... Prva registracija je oktobar 1970. Za BMW-a traži 1300 eura, nije registrovan, vodi se na njegovog prijatelja, treba da se uradi glavni kočioni, patos je počeo na više mesta, zaštita je počela da se odlepljuje sa njega itd...:confused:

Danas sam iskoristio lepo vreme i bio da spasim još jednog Fordića iz mrtvih.Bio je nekih 30-ak cm. utonuo u zemlju pa smo ga jedva iskopali.Ja nisam uspeo da ga izvučem svojim Dzipom, ali je na sreću u pomoć pritekao jedan lokalni selja sa svojim traktorčićem.Eto mozete na slikama da vidite kako su tekli arheološki radovi

dscf2233fl2.jpg
[/URL] [/IMG]
dscf2240sm3.jpg
[/URL] [/IMG]
dscf2243dn8.jpg
[/URL] [/IMG]
I evo ga opet na putu Ford Taunus 12 m zvani Globus, nakon 36 godina provedenih na livadi ispod oraha, doduše taj orah verovatno još nije bio tu kada je ovaj auto zaboravljen na tom mestu.
dscf2245dt8.jpg
[/URL] [/IMG]

Ovaj je u Zagrebu (tvrde da je to taj) ....a ima i jedan u Beogradu ...

Neki kazu da je Mercedes O3500 (1948) , neki da je njegova licenca Pionir (domaca) ...

Bilo je dosta tih buseva , tako da nije tesko napraviti kopiju i proglasiti je originalom ...

Back