Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Pa brate, bar Figuara imas kolko ti volja... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovi automobili su uslikani od strane chlanova foruma, pa bih zamolio da napishu gde je koj' uslikan, please...da ne listam sad.
Nemam više slika, nešto sam samo pojedinačno slikao, ništa interesantno. To bi trebalo po neku grupnu fotografiju načiniti.
Juče sam, idući preko Dedinja, svratio da po danu pogledam onaj SM. I tu malo popričam sa čovekom koji ga je servisirao u tom trenutku. 2700ccm, V6, 1971. Klima, tonirana stakla. Auto je registrovan i u voznom stanju. Poprilično je dobar limarijski, jer je radjen u skorije vreme. Delovi se naručuju iz inostranstva i žešće su skupi. Satnica mehaničara za SM na zapadu iznosi 150 evra. Ovaj zeleni je do zimus bio na Crvenom Krstu.
Rečeno mi je da je drugi SM braon boje i da se nalazi na Belim Vodama. Zanimljivo je da su vlasnici oba stomatolozi.
Čovek prvo nije mogao da veruje šta ga pitam u vezi SM-a, da bi me pitao da li ja uopšte znam koji je to auto.Na kraju mi reče da je jako lepo to što se neko u mojim godinama zanima za takve stvari.
![]()

Ako si zainteresovan za fiću "kontraša", mogu da se raspitam...

tkacio:
Ja sam ih vdeo nekoliko -hilmana hantera ima dosta a jedan minks sam video u Nisu, Sunbeam-a ima ali 1100...
Bio sam danas na skupu oldtajmera u Novom Sadu, i tom prilikom upoznao gosn. Superbirda.![]()

He, he ,
Dobrodosao Jensene![]()
One slike su nazalost totalno neuspele , tako da ih nisam ni postavio ...
Sto se postova tice , prvih 10 se prikazuju sa zakasnjenjem ~ 1 dan ...
![]()