Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juče sam proša ceo NS i video sam dva na pakingu u dobrom stanju što znači i dabi im cena bila *dobra* ako bi bili uopste na prodaju... Ima ih, ali ako neko vidi nekog malog jadnog fikusa na parkingu neka javi bio bih zahvalan...

Nemam više slika, nešto sam samo pojedinačno slikao, ništa interesantno. To bi trebalo po neku grupnu fotografiju načiniti.

Juče sam, idući preko Dedinja, svratio da po danu pogledam onaj SM. I tu malo popričam sa čovekom koji ga je servisirao u tom trenutku. 2700ccm, V6, 1971. Klima, tonirana stakla. Auto je registrovan i u voznom stanju. Poprilično je dobar limarijski, jer je radjen u skorije vreme. Delovi se naručuju iz inostranstva i žešće su skupi. Satnica mehaničara za SM na zapadu iznosi 150 evra. Ovaj zeleni je do zimus bio na Crvenom Krstu.
Rečeno mi je da je drugi SM braon boje i da se nalazi na Belim Vodama. Zanimljivo je da su vlasnici oba stomatolozi.
Čovek prvo nije mogao da veruje šta ga pitam u vezi SM-a, da bi me pitao da li ja uopšte znam koji je to auto. :D Na kraju mi reče da je jako lepo to što se neko u mojim godinama zanima za takve stvari.

SM-1.jpg

Taj je izgleda pripadao Misi Kovacu, a ovaj Olji Ivanjicki:

sezg2.jpg

Inace, u apsolutno je savrsenom stanju i kosta 38,000 efara.

:think:

Ne znam , mozda ako je toootalno restauriran ...

Oljin se prodavao za mnooogo manje pare (u fazi za restauraciju) ...
A pre toga , dok je stajao na ulici nije bio ni blizu ovog ... no ko zna , mozda i jeste ex-njen .. i mozda jeste ulozeno dosta novca , ali 38.000 ...

Poslednja izmena:
Ja jos uvek cekam Kvertine slike, koje smo slikali zajedno pre desetak dana ... (Renault 20, Ford Capri ...) :whistling:

Ljudi pogledah malo slike sto ste stavili pa me ubi nostalgija za starim proslim vremenima ... Jooj ala smo se ja i Kverta nasetali ko klinci da bi videli ovaj ili onaj auto negde u gradu ...

Ostale clanove pozdravljam ... i koga zanima sta znaci moj nick evo link ...

http://www.live2drive.net/forum/viewtopic.php?t=2138

Bio sam danas na skupu oldtajmera u Novom Sadu, i tom prilikom upoznao gosn. Superbirda. :klap:
Uslikao bih više slika, ali je već počeo da pada mrak, a i svuda unaokolo je bilo jako puno ljudi i dečurlije koja su se penjala po kolima, pa sam neke stvari morao da slikam i po deset puta. :otkacio:
angry2.gif

Nažalost, nije bilo mogućnosti da napravim neke dobre fotografije, idealne za pozadine na desktopu.

Pošto ima 90 slika, stavljam link ka svom Imageshack albumu, a vi ste slobodni da te slike koristite dalje.....
http://s295.photobucket.com/albums/mm123/911sSK/NS%20oldtajmeri%2030-8-2008/?start=0

Back