Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А да ли имаш неку гаражицу овде, да га оставиш да мало одлежи па да га, кад станеш на ноге, пребациш у нови дом? Мислим, греота је поклонити га ко-зна-коме, а ако ти ауто баш толико значи... Кајаћеш се после, као што ја не могу да прежалим што сам пре 7-8 година (био сам негде 6. разред:dash:) пропустио прилику да купим солидну Ајкулу за мале паре (маторци су ме смарали, а ја брзо одустао).
Да продајеш Ситроен, одмах би ти нашао купца!:)

Ovako, ja bi zeleo da prodam svoj projekat C kadett-a,iz godine 1978.Model sa dvoja vrata. Ako je neko zainteresovan. Fotke ne znam kako da dignem ovde na forum.
Ja sam zapoceo restauraciju, kompletno sam ga rastavio, delimichno ispeskario, shto je bilo rdjavog lima, vishe ga nema, zamenjen je zdravim.
Odradio sam i kopletnu zashtitu poda sa Body-jevim antichip-om.
Tu sam stao. Za koji mesec treba da se preselim u inostranstvo i ne bi zeleo da moj projekat propadne. Mashinerija je extra, a enterijer ochuvan. Prvi vlasnik od koga sam ga pre 2 godine kupio je jedan stariji bracni par iz Srpskog Miletica. Kod njih, a i kod mene, non-stop je garaziran.

Uz njega dajem josh jedan motor-menjach bez papira i josh jedan enterijer i dosta drugih delova.(ovaj drugi motor nije u nekon stanju, njega sam kupio u Bosni, ali radi)

Da stvar bude gora, kupio sam i dosta NOVIH delova za njega, i to dajem uz njega, naravno. Recimo nove amorte sam vec i ugradio.
Srce me boli shto moram da ga prodam, ali ebga, ovako je ispalo.
druze, odakle si?

Ljudi, jednom, pre par godina je u odredjenom prodajnom salonu u kom je stajao i Plymouth prowler bio i jedan Jaguar kabriolet, tamnozeleni, oko 5000 evra je koshtao. On je nesrecjnim spletom okolnosti zavrshio u Surchinu gde sam ga video kako prenosi 5-6 skotova sa svadbe neke. Pre neki dan sam ga iz autobusa video garazhiranog... Zna li neko u kakvom je taj automobil stanju bio ranije, a i u kakvom bi mogao da bude sada?

Kadett 1.2C
Koja seljana. :thumbdown: Auto je stajao ovde kod mene u komšiluku. Znam lika koji ga sredjivao i ovog sad što ga je kupio. To je takav patos - da nije normalno. Taj koji ga je sredjivao je šut-majstor koji sahranjuje kola i što ih farba običnim polivanjem farbe iz kofe. :thumbdown: Pre je uradio Rekorda C hardtopa, skinuo mu branike, zatamnio stakla, ofarbao u crno sa nekim crvenim strajpovima...ma haos. Plus što ovaj Kadett uopšte nije za ovakve radnje - vidite i sami na šta liči.
Glavna je fora što će sad u njega da stavljaju neki "2.0 turbo". To su oni što misle da će takva budževina da ih košta 300 evra. Prvo što taj auto nije stvoren za budževine... Prevrnuće se u prvoj krivini sa njim.

Ауууу.... Јес да је мени Кадет врло ружан, али ово... Ужас... Тај је испред ортакове зграде... Страшно, чак ни 4 исте фелне није могао да купи!:banovati::dash:

h040.gif

P7a je 2/vrata , a ne kupe kako ga je ranije oglasavao ... al' ga i dalje oglasava kao 23m !
big_355788-b730.JPG

Koliko mi se samo puta desavalo da predjem xxxkm. i vidim da nije "Coupe" kako je pisalo u oglasu i kako su mi se "kleli " preko telefona ... vec 2-door...
ranting2.gif
evil22.gif
mad2.gif

Pretpostavljam da se vlasniku Capria omakla nula viska pri kucanju ...
conf (6).gif

Kadett C je dokazao svoju izdrzljivost i kvalitet ... poneki mora da dozivi i Türk-Tuning ...
mf_fart.gif

Poslednja izmena:
ja sad idem do grada, a vec sutra sam na kopu :(
kazi mi da li auto moze da se doveze nekako do krushevca? ili mora na prikolicu.nije problem odmah obaviti prenos? pozdrav
iz Apatina sam.
Generalno auto se moze shlepati, ali samo pomocu krute veze.
Ili druga opcija je auto prikolica (po meni bezbednija)

Ja sam ga shlepao tu u lokalu do peskirnice i nazad ali na duze relacije ne bi preporucio shlepanje. Takodje nisam siguran, ali mislim da neregstrovan auto ne sme da se slepa u saobracaju.

Poslednja izmena:
@ kresa kapri

Ne znam odakle si ali u NS ima tip MK3 nalazi se na parkingu izmedju Limana i Telepa kod solitera. On je skroz u dobrom stanju i kolko se secam trazio je 2000 za njega. Problem je motor da li je 2.6 ili cak i nesto jaci 3.0 nebi mogao da tvrdim ali znam da ne moze da ga nahrani pa mu stoji.

Уууууфффффф, јел то мене неко зеза или је овај ауто прешао милионче?!:worth:
До сада сам чуо само за један ауто који је окренуо миљу километара, један СХ Престиж из Хрватске, вожен као такси.

Back