gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Jedno vreme sam imao i jednu i drugu verziju istovremeno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Snimio sam bio odavno da su Vauxhali Vive HC poprilično jeftini. Lepuškasta su kola, malo vuku na američki fazon otpozadi, napred imaju onaj mali "nos".
U suštini, two-door karavani su jako zanimljivi na Zapadu. S obzirom da imaju bolje (jače) vešanje, "kraće" menjače i jače motore, a uz to su i ranije bili dosta lakši, idealni su za tuninge. Tamo se ovakvo vozilo računa kao sportsko.![]()
Ja bi se rado provozao s ovom snažnom šveđankom, što je poduprla auto...![]()

Pa vidi se da je farban...
:blabla:, јер ово ништа не ваља! Мада што каже колега Стефан, изгледа да није дууууго фарбано... Или је офарбано жестоко лоше!1. Prvo što se da primetiti to je da se auto uopšte ne sija. Evo kako se sija sveže ofarban auto.
Да ли је ауто фарбан, пошто кажеш да си га заштитио Бодијем?
)1. Prvo što se da primetiti to je da se auto uopšte ne sija. Evo kako se sija sveže ofarban auto.
2. Primetićete da je farba zardjala oko svih rupica i otvora.
3. Rubovi stoje novi i nisu zamenjeni.
4. Body-em se zaštićuje kompletan donji postroj, koševi, patos, gepek, što se opet da videti na trećoj lici.
Za vlasnika Kadetta: probaj da daš oglasu Halo oglasima. Ako se uzme u obzir stanje u kakvom je, plus to da Kadett nije oldtimer, da ga ima dosta po ulicama i da je to low-budget klasa automobila, ne verujem da ćeš dobiti više od maksimalno 400-500 evra.
ali moram ga prodati, teshko cu ga spakovati u kofer i staviti na avion 
Ја знам да ГС не би продао, ма нема тих пара!