- Poruka
- 85.204
Onda pazari XMJa sam razmisljao da pazarim jedan BX ali limarijski nisu bas najbolje zasticeni, mogu da imaju skrivenu koroziju i to me malo odbilo za sad.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda pazari XMJa sam razmisljao da pazarim jedan BX ali limarijski nisu bas najbolje zasticeni, mogu da imaju skrivenu koroziju i to me malo odbilo za sad.
Nisam skoro pratio oglase, koji motor je u pitanju zato sto ima vise vrsta tih cabrija....znam da bio jedan Rolland Garros cabrio sa istim motorom sto ja imam na XS.Imaš sad na oglasima jedan 205 cabrio skoro gotov al ga iebu papiri
Da, samo sto idu preko 100 konja i koriste ih ljudi za rally, stvarno nista specijalno1.4 mislim ništa spec
Ma kakvi to ima jedva 50 konjaDa, samo sto idu preko 100 konja i koriste ih ljudi za rally, stvarno nista specijalno![]()
Zajebavas MarioMa kakvi to ima jedva 50 konja
I ja sam vozio capri sa 75 konja a tamo neki zakspid ga vozio na trkama sa 600 konjaSumaher je vozio nabudzenu 205 kada je testirao za Ferrari elektroniku, a nije Zan Tod bio lud...
Prvi si počeoZajebavas Mario![]()
A ne, ovo je bio motor od 300 konja.I ja sam vozio capri sa 75 konja a tamo neki zakspid ga vozio na trkama sa 600 konja![]()
Jedini priblizan rival Fiat Uno turbo u toj nekoj A odnosno B klasi.Najlepši heč iz zog vremena bacao suzu i eskorta u senku.